Гомогенізація у виробництві молочних продуктів
Гомогенізація багатьох продуктів харчування, що перебувають у рідкому та пастоподібному стані, в даний час стає одним з основних видів обробки в масовому виробництві. Завдяки цьому процесу продукт не розшаровується при тривалому зберіганні аб
Динамічні міксери у молочному виробництві
Виробництво молочних продуктів передбачає безліч процесів змішування різної природи та інтенсивності таких як, наприклад, блендування, диспергування, гомогенізація та ін. Хто ж експерт у процесах змішування? Компанія Indag Maschinenbau GMBH (Німеччина) б
BELDOS – для швидкого і простого виробництва
Нові технології для кондитерської галузі У світі набирає обертів автоматизація. Залишилося мало високопродуктивних виробництв, які не користуються послугами різного виду машин. Людська праця поступово відходить на задній план і поступається
Продуктивне свинарство і птахівництво
Не секрет, що ведення господарства «по-українськи» – це, насамперед, адаптація західних технологій до наших реалій. Навіть найсучасніші корми можуть не спрацювати, якщо керівник ферми не знає, чи дійсно тварини отримали їх у запланованому обсяз
Everything you need to know about electric pumps from Steiner
Насоси з електроприводом Prominent і Steiner Pumps використовуються для точного й контрольованого перекачування рідин у виробничих процесах, забезпечуючи стабільну (ефективну) роботу обладнання. Їх інтеграція допомагає автоматизувати виробництво та зн
Виробництво консервів: якісно та енергоефективно
Якщо Ви виробляєте або плануєте виробляти консервовану продукцію – м’ясні, рибні, овочеві консерви, дитяче харчування, сосиски в пластикових упаковках, і хочете робити це якісно та ефективно, тоді слід врахувати наступні критерії: Продукт має
Система нанесення покриття компанії Nicomac
Система покриття компанії Nicomac (NCS) поєднує в собі унікальний дизайн разом з вдосконаленим виконанням системи покриття і універсальність в області обробної промисловості, що постійно розвивається. Дана система завоювала світовий успіх у фармац
Асептичний розлив тихих та газованих напоїв
Як відомо, в ногу з трендом здорового харчування йде тренд безпечних технологій виробництва та упаковки, і обидва вони спрямовані на збереження корисних властивостей продукту та його органолептичних властивостей. Поговоримо про переваги асепт
Інноваційні рішення в упаковці молочних продуктів
Сьогодні прилавки супермаркетів заповнені різними продуктами, виробленими з молока і на його основі, однак правильний вибір продукту в такому розмаїтті – вельми нелегке завдання. І оскільки попит на даний вид продукції не знижується, виробни
Технологія виробництва майонезу від Selo Food Technology В.V.
Майонези і майонезні соуси займають провідне місце серед різних соусів і приправ на жировій основі. Ці продукти рекомендуються для повсякденного використання всіх груп населення, при виготовленні різних страв, бутербродів, салатів, в домашній