Розумне перетворення відходів у прибуток
Оглушення вуглекислим газом, збір і переробка крові З кожним роком підвищуються вимоги до якості продукції, що безпосередньо пов’язано з процесами виробництва і його станом в цілому. Перш за все, з дотриманням санітарно-гігієнічних норм у фер
Прогресивні методи зменшення собівартості продукції
Більшість виробничих підприємств шукають способів зниження витрат. Одним із таких методів є зменшення собівартості продукції за рахунок використання пляшок з ПЕТ та алюмінієвих банок з легшою вагою. Але як можна зменшити масу ПЕТ тари без дефо
Сучасний погляд на упаковку дой-пак
Рішення для молочних, м’ясних продуктів та напоїв Ну, хто не знає упаковку дой-пак? На сьогоднішній день вона широко застосовується в різних сферах промисловості: харчовій, косметичній, фармацевтиці. Всі добре знають і купують в упаковках дой-
INPRODMASH & UPAKOVKA 2017
12-14 вересня 2017 року в Києві пройшов Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включав у себе провідні виставки харчової промисловості України: SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA. На виставці UPAKOVKA були представлені сучасні пакувальні матеріали
Agroexpo-2017
З 20 по 23 вересня компанія “Штайнер-Україна” візьме участь в міжнародній агропромисловій виставці обладнання і технологій для тваринництва, молочного та м’ясного виробництв «AGROEXPO-2017» в Кіровограді. Запрошуємо Вас відвідати наш стенд B13 в крито
Устаткування для пакування цвяхів, кріплення, електродів та підшипників
Упаковка метизної продукції – це дуже трудомісткий і складний процес, так як у більшості випадків виробники металопродукції висувають найжорсткіші вимоги до обладнання. Це часті переходи з упаковки одного виду продукції на інший, від одного фо
Професійне обладнання для овочевого сектору
Плодоовочева продукція є одним з важливих сегментів агропродовольчого ринку і включає сегмент свіжих фруктів, ягід і овочів, а також сировину для переробки та консервну плодоовочеву продукцію. Враховуючи потребу ринку та виробників, компанія Mo
Гомогенізація у виробництві молочних продуктів
Гомогенізація багатьох продуктів харчування, що перебувають у рідкому та пастоподібному стані, в даний час стає одним з основних видів обробки в масовому виробництві. Завдяки цьому процесу продукт не розшаровується при тривалому зберіганні аб
Динамічні міксери у молочному виробництві
Виробництво молочних продуктів передбачає безліч процесів змішування різної природи та інтенсивності таких як, наприклад, блендування, диспергування, гомогенізація та ін. Хто ж експерт у процесах змішування? Компанія Indag Maschinenbau GMBH (Німеччина) б
BELDOS – для швидкого і простого виробництва
Нові технології для кондитерської галузі У світі набирає обертів автоматизація. Залишилося мало високопродуктивних виробництв, які не користуються послугами різного виду машин. Людська праця поступово відходить на задній план і поступається