Молокопереробна індустрія потребує інновацій!

«Штайнер-Україна» – постачальник технологічного та пакувального обладнання для виробництва молочних продуктів. Інноваційні технологіі, поставка, монтаж, сервіс, ремонт, пусконаладка, гарантійне та післягарантійне обслуговування. Офіційний представник європейських компаній IMA Corazza S.P.A., ILPRA S.Р.A., IMA Ilapak, Effytec, Sidel в Україні Так склалося, що молочні продукти – основне джерело харчування більшості українських сімей. Окрім того, молоко та молочні продукти є […]

Чим азотне пиво відрізняється від того, в яке додається вуглекислий газ?

Незважаючи на історію створення пива, за виготовленням якого стоять цілі династії, пивовари завжди прагнуть до відкриття нових горизонтів та смаків. Жоден пивовар не зупиняється на досягнутому, з року в рік неустанно модернізує над удосконаленням та винайденням нових смаків. Єдине, що залишається незмінним в цьому чарівному напої, це наявність піни. Її важливість не можна переоцінити, оскільки, […]

Потужне та багатофункціональне обладнання – запорука якісної переробки м’яса

Зустрічайте SCANSTEEL FOODTECН, світового лідера з виробництва машин та технологічних ліній для харчової промисловості: – переробка – виробництво кормів для домашніх тварин; – переробка сирів; – створення напівфабрикатів та заготовок для підприємств швидкого харчування. Хочеться відзначити, що сьогодні ринок обладнання для м’ясопереробного виробництва  суттєво змінюється та набирає обертів. Все це відбувається за рахунок зростання та […]

Технологія виробництва продуктів, що не обходиться без використання гомогенізаторів

Чому смак домашнього кетчупу, майонезу, молока, соку, вершків чи овочевого пюре настільки відрізняється від магазинного? Думаєте, справа у барвниках, консервантах та інших харчових добавках? А ось і ні! Вся річ у технології виробництва цих продуктів, яка не обходиться без використання гомогенізатора. Продукти мають бути однорідними з різних причин: вони краще виглядають; вони мають кращу текстуру, […]

Дозатор рідкого азоту в промисловості напоїв

Якщо Ви розливаєте рослинні олії, бутілюєте винну продукцію, виробляєте негазовані напої, води та соки в п/е тару, то це обладнання Вам дійсно необхідне! Досвід використання дозаторів рідкого азоту показує, що термін окупності цього обладнання становить 1,5 – 2 роки. Потім це обладнання приносить Вам додатковий прибуток за невеликих початкових витрат. Дозатори легко інтегруються в існуючі […]

Упаковка кормів для домашніх тварин: тенденції, яким треба слідкувати в 2021 році

На сьогодні галузь виробництва кормів для домашніх тварин стала ще більш конкурентоспроможною. Так склалося, що власники тварин почали економити на своїх вихованцях в останню чергу. Тому сегмент товарів для домашніх тварин, так само як і товарів для дітей, виявився найменш схильний до негативного впливу під час кризи. Все яскравіше проявляється тренд гуманізації, який виражається в […]

Головні помилки при купівлі обладнання

  «Те, що замовник отримав обладнання, ще ні про що не говорить» – Олексій Колодченко, генеральний директор компанії Штайнер-Україна.   Наша компанія з 2006 року займається постачанням і установкою технологічного та пакувального обладнання для виробництва продуктів харчування. Звичайно ж, бестселером нашої діяльність є лінії розливу води, соків, молока та холодних чаїв. На сьогодні встановлено понад 100 […]

4 пакети послуг із професійного технічного обслуговування обладнання

З обладнанням ми на “ТИ”. Якщо у вас сталася зупинка виробництва через несправність, ми завжди поруч. Наш сервісний інженер виїжджає на ваше підприємство і веде роботу від початку до кінця, надаючи всі покрокові рекомендації. Однак, ви можете запобігти появі несправностей, якщо скористаєтеся нашим широким асортиментом профілактичних послуг. Для вашого підприємства ми розробили і пропонуємо 4 […]

Технологія Skin-упаковки (в шкіру): обладнання та головні переваги

Що ми знаємо про технології Skin-упаковки? Правильно зроблена упаковка для харчових продуктів завжди підвищує цінність самого продукту. Для цього необхідно, щоб упаковка ідеально захищала його і в той же час представляла його привабливий вигляд. Останньою технологією такої упаковки, що використовується для зберігання м’яса, і є упаковка «в шкіру», тобто skin-упаковка, від традиційної вакуумної упаковки. При […]

Технологія Sous-vide (сувід): обладнання та головні переваги

Що ми знаємо про технології Sous-vide? Для того, щоб розуміти, навіщо потрібна ця технологія, треба розуміти, за яких обставин вона з’явилася і що стало причиною. Ми знаємо, що унікальна технологія Sous-vide була винайдена близько сорока років тому у Франції відомим шеф-кухарем Джорджем Пралусом. Тоді Джордж вперше приготував фуа-гру у вакуумній упаковці. Це призвело до того, […]