«Штайнер-Україна» – постачальник технологічного та пакувального обладнання для виробництва молочних продуктів.

Інноваційні технологіі, поставка, монтаж, сервіс, ремонт, пусконаладка, гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Офіційний представник європейських компаній IMA Corazza S.P.A., ILPRA S.Р.A., IMA Ilapak, Effytec, Sidel в Україні

Так склалося, що молочні продукти – основне джерело харчування більшості українських сімей. Окрім того, молоко та молочні продукти є соціально важливими продуктами і використовується в багатьох сферах харчової промисловості.  Потужність обладнання – ось одна із складових, яка дозволяє якісно переробляти молочну сировину, забезпечувати значні обсяги та відкривати нові горизонти розвитку бізнесу.

«Штайнер-Україна» – надійний партнер для підприємств молочної індустрії. Ми працюємо разом з провідними європейськими виробниками обладнання задля того, щоб кожний виробник продукції міг забезпечувати свого споживача якісним молоком і молокопродуктами, поліпшувати продуктивність та рентабельність підприємств.

Пропонуємо сучасні технології від виробників унікальних пакувальних рішень та обладнання розливу для виробництва безпечних та корисних молочних продуктів, зокрема:

– пакувальне обладнання для плавленого сиру, масла, твердого сиру тощо від провідного італійського виробника IMA Corazza S.P.A.

– пакувальне обладнання для термоформування, вакуумної упаковки та пакування в модифікованому середовищі; трейсілери – запайщики лотків (моцарелла, крем-сир, плавлений сир, сир, йогурт, масло, вершки тощо) від провідного італійського виробника ILPRA S.Р.A.

– горизонтальне та вертикальне «флоупак» обладнання від швейцарського провідного виробника IMA Ilapak.

–  пакувальні машини для фасування продукції в пакети типу «дой-пак» та «саше» від іспанського виробника Effytec.

– високошвидкісні лінії розливу для молока та молочних продуктів (асептичний та традиційний розлив) від провідного французького виробника Sidel.

Компанії мають багато ноу-хау, які дозволяють їм конкурувати нарівні з іншими світовими лідерами.

Обладнання може легко переналагоджуватися на випуск продукції в широкому спекті, що дає змогу легко задовольняти вимоги найбільш вибагливих клієнтів та забезпечувати своєчасність виконання замовлень.

Усім замовникам обладнання гарантуємо професійні консультації, відмінну якість, високі темпи виконання замовлень, кваліфіковану сервісну службу, постачання оригінальних запасних частин та всіх необхідних пакувальних матеріалів.

Нам не байдуже, на якому обладнанні народжується в Україні молочна продукція, тому ваша продукція в надійних руках. Завжди відкриті до співпраці.

 

ШТАЙНЕР-УКРАЇНА,

пров. Індустріальний, 23, оф. 305

Київ, 03056, Україна тел.: +38 (044) 390 73 38

e-mail:  info@steiner.com.ua

www.steiner.com.ua

www.steiner-pumps.com

en_GB