Якщо Ви розливаєте рослинні олії, бутілюєте винну продукцію, виробляєте негазовані напої, води та соки в п/е тару, то це обладнання Вам дійсно необхідне!

Досвід використання дозаторів рідкого азоту показує, що термін окупності цього обладнання становить 1,5 – 2 роки. Потім це обладнання приносить Вам додатковий прибуток за невеликих початкових витрат. Дозатори легко інтегруються в існуючі виробничі лінії. Легке налаштування та легке обслуговування.

Дозатори азоту дозволяють успішно упаковувати продукти як при холодному, так і при гарячому розливі в ПЕТ тару. Дозатори застосовуються при виробництві:

 

 

У технологіях розливу напоїв рідкий азот застосовується для інертизації простору над продуктом і підвищення жорсткості ПЕТ тари. Після впорскування в тару доза рідкого азоту інтенсивно випаровується, при цьому переходить з рідкого в газоподібний стан, збільшуючи свій обсяг у 700 разів.

Цей процес забезпечує два основні фактори:

 

Це є важливим фактором при складуванні та транспортуванні, а також запобігання ефекту «вакуумного схлопування», який виникає при охолодженні гарячого продукту в закупореній тарі.

Придбання дозатора азоту дозволяє:

 

Створення інертного середовища в тарі з харчовими продуктами та напоями (такими як вино, лікери, свіжі соки та ін.) суттєво уповільнюють процеси окислення, при цьому зберігаючи смакові якості та свіжість продукту більш тривалий час.

en_GB