Питання: Яке механічне ущільнення краще використовувати для промивання, односторонньої або подвійної дії?
Відповідь: Ми наполегливо рекомендуємо механічне ущільнення подвійної дії для застосування в умовах високої гігієни. Промивання (10 л/год) через ущільнення гарантує, що жодні бактерії не виникнуть за ущільнювачем. Ущільнення є найбільш важливою ділянкою динамічного змішувача, тому що кисень призводить до росту бактерій. Промивання водою – це механічний бар’єр, який забезпечує набагато вищий гігієнічний рівень. Багато конкурентів пропонують односторонню дію, але це застаріла технологія.
П: Що, якщо клієнт хотів би мати більше одного входу або одного виходу.
В: Наш стандарт DLM / M-ECO – це один вхід і один вихід. Але, як правило, ми можемо виконувати побажання клієнтів щодо типів підключення, розмірів і позицій. Більше входів не проблема, вони просто ведуть до іншої версії мікшера.
П: Модель INDAG часто менша, ніж модель конкурента, чому?
В: Дизайн INDAG добре себе зарекомендував. Ми продали або встановили сотні цих міксерів для йогурту або сиру + фруктів. Машини є високоефективними. Великою перевагою змішувальної камери меншого розміру є те, що замовник витрачає менше продукту в разі очищення CIP/SIP. Крім того, вимоги до простору та ваги нижчі.
П: Чи може міксер INDAG пошкодити продукт?
В: Наші міксери DLM/M-ECO призначені для приготування фруктів, чутливих до зсуву. У разі спеціальних, дуже чутливих шматочків фруктів, ми маємо спеціальний ротор у формі гачка. У разі використання цієї форми ми зазвичай використовуємо змішувач на один розмір більший, ніж зі стандартним веслом.
П: Чи потрібен перетворювач частоти?
В: Це не обов’язково, але настійно рекомендується. Тільки на додаток до перетворювача частоти забезпечується повна гнучкість динамічного вбудованого змішувача. Швидкість обертання і, отже, введення енергії можна легко регулювати. Особливо в разі різних рецептів і різної маси потоку регульована швидкість обертання має багато переваг.