Більше 70 років компанія Selo працює в сфері переробки м’ясної продукції і виробництва кормів для домашніх тварин. За останні 25 років Selo стала одним зі світових лідерів в наданні готових рішень в області систем приготування вологого корму для домашніх тварин, заснованих на технології парового тунелю.
Програма поставки варіюється від приготування м’яса до упаковки і стерилізації. Selo поставляє як системи одинарного наповнення, так і системи подвійного наповнення суміші соусу і м’ясних шматочків, з роздільним дозуванням шматочків за допомогою мультиголівкового дозатора, а соусу за допомогою систем об’ємного дозування.
М’ЯСНА КУХНЯ
Дробарки – це машини, призначені для зменшення розміру замороженого м’яса без погіршення його властивостей, тобто з гарантією збереження якості. Заморожені м’ясні блоки буквально розламуються на дрібніші шматки м’яса.
Переваги дробарок:
- Дробарки легко очищаються і вимагають мінімального обслуговування
- Збереження якості м’яса
- Можливість сумісності дробарок з іншим обладнанням виробничої лінії
- Простота установки і демонтажу ріжучого комплекту
- Низька ступінь зносу
- Постійна якість продукту
- Можливість комбінування емульгування продуктів з великими шматками.
- Лінійна установка
- Контроль за витратоміром
- Динамічне змішування барвника
- Гнучкість для виробничого процесу