12
Гру 16
Виробництво консервів: якісно та енергоефективно
Якщо Ви виробляєте або плануєте виробляти консервовану продукцію – м’ясні, рибні, овочеві консерви, дитяче харчування, сосиски в пластикових упаковках, і хочете робити це...
Read More
5
Гру 16
Система нанесення покриття компанії Nicomac
Система покриття компанії Nicomac (NCS) поєднує в собі унікальний дизайн разом з вдосконаленим виконанням системи покриття і універсальність в області...
Read More
5
Гру 16
Асептичний розлив тихих та газованих напоїв
Як відомо, в ногу з трендом здорового харчування йде тренд безпечних технологій виробництва та упаковки, і обидва вони спрямовані на...
Read More
26
Лис 16
Інноваційні рішення в упаковці молочних продуктів
Сьогодні прилавки супермаркетів заповнені різними продуктами, виробленими з молока і на його основі, однак правильний вибір продукту в такому розмаїтті...
Read More
24
Лис 16
Технологія виробництва майонезу від Selo Food Technology В.V.
Майонези і майонезні соуси займають провідне місце серед різних соусів і приправ на жировій основі. Ці продукти рекомендуються для повсякденного...
Read More
26
Вер 16
INPRODMASH & UPAKOVKA
Inprodmash & Upakovka - це досить молода виставка обладнання для харчової промисловості, але, завдяки своїй масштабності, вона швидко стала одним...
Read More
27
Тра 16
“Meet the Best!” від Штайнер-Україна (IFFA 2016)
Усім відомо, що багато компаній, щоб утримати свої позиції на ринку, намагаються не стояти на одному місці. Усі прагнуть у...
Read More
18
Кві 16
EFFYTEC – новітні технології в упаковці
Новітні технології у виробництві упаковки для харчової промисловості з системою Ultra Clean доступні в декількох моделях і лінійках машин компанії...
Read More
22
Лют 16
Особливості фасовки і подальшої термічної обробки згущеного молока
Згущене молоко з цукром — один із найпопулярніших продуктів серед населення та виробників кондитерських виробів. Його додають у чай і...
Read More
19
Лис 15
Brau Beviale 2015
Як і раніше, головною цінністю компанії Штайнер-Україна був і залишається замовник, тому під час складання планів на наступний рік поставлено...
Read More