Усім відомо, що багато компаній, щоб утримати свої позиції на ринку, намагаються не стояти на одному місці. Усі прагнуть у чомусь обійти своїх конкурентів, а Штайнер-Україна прагнемо обійти їх за всіма напрямками! Тому, віднедавна, ми активно розпочали роботу у сфері м’ясопереробки.

7-12 травня у Франфурті-на-Майні відбулася найбільша виставка в м’ясопереробній промисловості IFFA 2016 під девізом “Meet the Best!”. У виставкових павільйонах виробники обладнання розмістили свої експозиції, які продемонстрували інноваційні технології, нові напрямки та ультрасучасні рішення з усіх розділів технологічного та пакувального процесу переробки м’яса.

 

Щоб бути першими, потрібно бути кращими. Саме тому, Штайнер-Україна вирішила скористатися даним заходом для залучення та утримання нових клієнтів, зміцнення стосунків з нашими європейськими партнерами та, звісно ж, пошуку новинок – цікавих рішень, що дали б змогу Україні зростати та залишатися успішними.

Наші партнери: Butina, Steriflow, Selo, Ilpra, Multipond люб’язно надали нам майданчики для зустрічей, де ми провели багато спільних перемовин щодо співпраці та постачання обладнання.

Відпрацювавши на виставці 6 повних днів з радістю можемо заявити, що у нас є низка цікавих пропозицій для наших клієнтів:

– обладнання для обробки високим тиском;

– мікрохвильові дефростери для розморожування м’яса;

– лінії для обробки живої птиці, забою та общипування, патрання, заморозки, зважування;

– обладнання для оброблення, обвалювання птахів;

– обладнання для первинної переробки свинини та яловичини;

– нове покоління пакувальних машин;

та низка інших пропозицій.

Дякуємо всім відвідувачам за проявлений інтерес до нас і наших партнерів та сподіваємося на довготривалу і плідну співпрацю!

en_GB