Система покриття компанії Nicomac (NCS) поєднує в собі унікальний дизайн разом з вдосконаленим виконанням системи покриття і універсальність в області обробної промисловості, що постійно розвивається. Дана система завоювала світовий успіх у фармацевтичній і кондитерської промисловості. Нижче наведено кілька важливих параметрів, які дозволяють виділити Nicomac серед конкурентів:

Обладнання Nicomac дозволяє в одній і тій же установці виконувати покриття з цукру, органічної плівки або плівки, розчинної у воді, а також без заміни запчастин виробляти покриття таблеток, льодяників, таблеток невеликих розмірів, гранульованої продукції, від крихітних цукрових кристалів до великих таблеток. Одне з найбільших переваг в тому, що завдяки спеціальній конструкції барабана і системи сушки покриття “Blow Master” обладнання може працювати на 10-15% більше повної потужності барабана, не знижуючи при цьому продуктивності.

Система дозування порошків. Автоматичне дозування порошків виконується в тому випадку, якщо необхідна нагнітаюча або електростатична система. Нова запатентована система дозволяє уникнути засмічення порошком і дозволяє контролювати процес з високою продуктивністю. Порошок подається всередину камери без дисперсії. Дуже висока продуктивність.

Продуктивність. Незалежно від Ваших вимог до потужності, у нас є модель, що підходить до вашої області застосування. Діапазон моделей від продуктивності в лабораторних масштабах до 10 літрів, і до великих виробничих масштабів до 2,300 літрів. Найбільший дражировочний котел в світі у фармацевтичній промисловості.

Запатентована система сушки покриття “Blow Master” – унікальна високоефективна система сушки використовує на 100% технологічне повітря, яке проходить через завантаження продукту для ідеальної роботи системи. Вихід повітря відводиться в протилежну сторону системи для запобігання будь-якої турбулентності потоку повітря в зоні розпилення і надає, таким чином, кращий потік повітря і високу висушуючу здатність. Потік сушки автоматично направлений в середину установки відповідно до обсягу партії, форми продукції, фази процесу. Однаковий розподіл потоку повітря, низька швидкість подачі повітря, висока продуктивність, універсальність, унікальне виконання процесу. Легко чиститься і розбирається.

SHARK FIN BAFFLES (лопаті У ВИГЛЯДІ акулячих плавців) – запатентована система “3D Shark Fin Baffles” поєднує в собі високу продуктивність змішування з ніжною обробкою продукту, що призводить до однорідності нанесення покриття, дозволяє рівномірно розподілити розпилювальний розчин, скорочуючи тим самим час процесу обробки покриття . Такі лопаті універсальні і мають однакову продуктивність для будь-якої форми і розміру покриття.

Цільностінні Дражировочні Котли – в наших системах покриття використовується гладка, електрополірована, не перфорована, цільностінна установка. Надійна конструкція, в поєднанні з нашою унікальною системою сушки, має неперевершене виконання процесу покриття. На додаток, цільностінні установки легко чистяться і відмінно змішують необхідні елементи.

Система Контролю Microlac – вдосконалене, зручне для користувача програмне забезпечення (ПО), створене компанією Nicomac, PLC засноване на системі контролю, яка забезпечує повну автоматичну повторюваність процесу. Інтерфейс «користувач – машина» з сенсорним екраном комп’ютера для зручного отримання та зберігання даних. ПО Microlac дозволяє зберігати до 40 різних складів, до 99 дискретних фаз.

Запатентована Система Розпилення – пістолети з нержавіючої сталі для плівкового покриття і цукру поєднують в собі досконалу систему змішування і швидкий розподіл розчину по стінках барабана. Пістолети не засмічуються. Спеціальний дизайн кришки пневмоциліндра дозволяє уникнути цю величезну проблему. Запатентована ручка, рухається, може автоматично контролюватися електродвигуном з можливістю налаштовувати положення пістолета відповідно до вимог, завантаженими в ПК.

Контроль Вологості – основний процес контролю ґрунтується на контролі температури замкнутого циклу і відносній вологості повітряного потоку на виході продукту. Залежно від різних областей застосування, у нас є алгоритм правильного контролю за процесом. Для продукції, чутливої ​​до температури, температура установки ретельно відстежується і контролюється. Коефіцієнт розпилення при покритті плівкою або фази сушіння при покритті цукром може бути встановлений на підставі вологості повітря на вході / виході.

Запатентована Система THERMOJACKET. Щоб уникнути дисперсії підігріву з зовнішньої сторони барабана, компанія Nicomac запатентувала нову систему сушки – “THERMOJACKET”. Частина вхідного повітря спрямована в систему Thermojacket і вона нагріває або охолоджує з зовнішньої сторони барабан котла, надаючи повну однорідність температури корпусу, знижує дисперсію підігріву, оптимізує продуктивність етапу сушки, скорочуючи час процесу.

Чистка. Так як установки – НЕ перфоровані, вони швидко і легко піддаються CIP – мийці (чистка на місці). Універсальна установка з 4 розпилювальними головками, розташованими всередині обладнання, дозволяє дістатися до будь-якої точки всієї поверхні в поєднанні з промивчим насосом для високоефективної чистки. Процес чищення відбувається швидко і ефективно навіть для ентеросолюбільних оболонок і поліпшених покриттів плівкою, такий як еудрагіт (Eudragit). Автоматичний цикл промивки може бути занесений в ПК.

Автоматична Система Зливу – дана запатентована система виводить кінцевий продукт, так само як і рідина після CIP-мийки просто за допомогою обертання барабана з використанням магнітного, запатентованого, швидкороз’ємного розвантажувального лотка.

Контроль Повітря – в системах Nicomac використовується тільки регулятор частоти змінного струму для точного контролю потоку повітря на вході / виході без зміни атмосферного тиску. Негативний тиск всередині барабана автоматично контролюється за допомогою програмованого логічного контролера завдяки контролю частоти змінного струму. Це обов’язкова умова для гранульованої продукції, ентеросолюбільних оболонок і покриття з цукру.

en_GB