Від 8 до 14 травня у м. Дюссельдорф відбулася міжнародна виставка обладнання Interpack 2014.

В рамках цієї виставки компанія “Штайнер-Україна” відвідала стенди своїх партнерів.

Виставка 2014 року продемонструвала ряд новинок, зокрема від постачальників нашої компанії.

Наприклад, компанія VacuumBarrierSystem (Бельгія) представила свій новий розробку – дозатор рідкого азоту для низькоспоживчих виробничих ліній з більш прийнятною ціновою категорією. Новий дозатор підходить для установки на різновиди розливу з різною швидкістю до 12 000 пляшок/год. Ця розробка є невід’ємною для українського ринку, оскільки більшість запросів, які ми отримуємо, стосуються дозаторів азоту саме в цьому діапазоні швидкості. Це, разом з випуском нового покоління дозаторів G2 з оновленим програмним забезпеченням до останньої версії ПЛК Siemens або Allen-Bradley за вибором, створює повноцінний асортимент.

Також приємною новинкою стало оновлення програмного забезпечення від компанії Steriflow (Франція), лідера у виробництві горизонтальних автоклавів з технологією водяного каскаду, яка встановила нову версію MPI – ExpertHT 2000. Це оновлення робить систему більш потужною та надійною завдяки вбудованому UPS. Це дозволяє мінімізувати виробничі збої шляхом автоматичного перезапуску у разі потреби та видалення тимчасових файлів, що в свою чергу значно підвищує ефективність роботи автоклава.

Серед інших новинок, представлених на виставці, – модернізований вакуумний закаточний апарат Zacmi (Італія). Цей апарат був спеціально розроблений для компанії Bonduelle. Окрім переваг в механіці роботи машини, в даному закаточному апараті модернізували устройства подачі банок та кришок, що дозволило зменшити втрати вакууму всередині машини до мінімуму.

Компанія Effytec (Іспанія) – виробник горизонтальних автоматів для дой-пак та саше-пакетів – представила на своєму стенді декілька машин, одна з яких – модель GP-60. Це високошвидкісний автомат для пакетів великого об’єму, спеціально обладнаний кількома етапами запайки пакета як звичайним, так і ультразвуковим зварюванням. Також ця машина обладнана дозатором мультиінгредієнтів, що дозволяє фасувати різнотиповий продукт в один пакет в рамках одного пристрою на великих швидкостях. Все це в поєднанні з інноваційними рішеннями Effytec в механіці апарата робить його найкращим вибором для клієнта.

Одним з важливих досягнень нашого візиту також стало досягнене угодою про стратегічне партнерство з компанією Somic (Німеччина) – всесвітньо відомим виробником картонажних машин як для одиночних, так і для групових продуктів.

 

en_GB