У рамках чергової зустрічі агентів компанії Steriflow, в якій також взяли участь представники «Штайнер-Україна», було організовано візит на підприємство «Dailyfresh» – одного з найбільших виробників готових страв в Нідерландах.

«Dailyfresh» спеціалізується на випуску пастеризованих готових страв за технологією sous vide і щотижня виробляє до 1000 різних рецептур. Весь готовий продукт має термін зберігання не більше як місяць при температурі від +4 до +6 Цельсія. Основними споживачами готових страв є школи, лікарні, дитячі садки, а також клієнти сфери HoReCa.

Виробничі потужності «Dailyfresh» побудовані відповідно до найсучасніших вимог і стандартів. Робоча температура в усіх цехах становить +4, +6 (тобто температура зберігання продукту), що забезпечує мінімальний ризик псування сировини та підвищує якість готового продукту.

Технологічний цикл виробництва складається з підготовки інгредієнтів, вакуумної упаковки і варіння/пастеризації готової страви в автоклаві.

Цикл приготування страви в автоклаві становить від 2-х до 6-ти годин в залежності від рецептури. Варіння відбувається при зниженій температурі. Для такого типу продуктів найбільш важливими факторами є точність утримання температури та рівномірність її розподілу. Саме тому цей відповідальний технологічний процес реалізується на горизонтальних автоклавах Steriflow. На сьогодні на потужностях «Dailyfresh» успішно працюють три 4-х кошикових автоклава Steriflow.

Нижче невелика фотогалерея, присвячена нашому візиту.

 

en_GB