Professional equipment for the vegetable sector
Плодоовочева продукція є одним з важливих сегментів агропродовольчого ринку і включає сегмент свіжих фруктів, ягід і овочів, а також сировину для переробки та консервну плодоовочеву продукцію. Враховуючи потребу ринку та виробників, компанія Morrone Food Tech (Італія) проектує, виробляє та постачає у всьому світі професійне обладнання та комплексні лінії з переробки фруктів та овочів, починаючи від […]
Homogenisation in dairy production
Гомогенізація багатьох продуктів харчування, що перебувають у рідкому та пастоподібному стані, в даний час стає одним з основних видів обробки в масовому виробництві. Завдяки цьому процесу продукт не розшаровується при тривалому зберіганні або транспортуванні. Інші види обробки, як правило, аналогічно якісного ефекту не дають. Гомогенізацією прийнято називати процес дроблення жирових кульок, що знаходяться в молоці, […]
Dynamic mixers in dairy production
Виробництво молочних продуктів передбачає безліч процесів змішування різної природи та інтенсивності таких як, наприклад, блендування, диспергування, гомогенізація та ін. Хто ж експерт у процесах змішування? Компанія Indag Maschinenbau GMBH (Німеччина) більш ніж півстоліття виробляє динамічні міксери для різних завдань та галузей. Підприємство було створено 1953 року у місті Борсфлет північ від Німеччини неподалік Гамбурга. За […]
BELDOS - for fast and easy production
Нові технології для кондитерської галузі У світі набирає обертів автоматизація. Залишилося мало високопродуктивних виробництв, які не користуються послугами різного виду машин. Людська праця поступово відходить на задній план і поступається дорогою інноваційним технологіям. Заміна людської сили на механічну вже торкнулася багатьох сфер діяльності. Прийшла черга щось змінити і в кондитерській промисловості. Щоб утриматися на плаву, […]
Productive pig and poultry farming
Не секрет, що ведення господарства «по-українськи» – це, насамперед, адаптація західних технологій до наших реалій. Навіть найсучасніші корми можуть не спрацювати, якщо керівник ферми не знає, чи дійсно тварини отримали їх у запланованому обсязі. Але як проконтролювати «прихід» і щоденну витрату кормів? Адже це одні з найголовніших показників – витрата корму у грамах на голову та конверсія […]
Canned food production: high quality and energy efficient
Якщо Ви виробляєте або плануєте виробляти консервовану продукцію – м’ясні, рибні, овочеві консерви, дитяче харчування, сосиски в пластикових упаковках, і хочете робити це якісно та ефективно, тоді слід врахувати наступні критерії: Продукт має бути гарним, якісним та безпечним. Цукрова кукурудза, квасоля у кисло-солодкому соусі, томати у власному соку , соковиті шматочки курятини в заливці – усе має виглядати яскравим, свіжим, апетитним Мінімізувати […]
Nicomac coating system
Система покриття компанії Nicomac (NCS) поєднує в собі унікальний дизайн разом з вдосконаленим виконанням системи покриття і універсальність в області обробної промисловості, що постійно розвивається. Дана система завоювала світовий успіх у фармацевтичній і кондитерської промисловості. Нижче наведено кілька важливих параметрів, які дозволяють виділити Nicomac серед конкурентів: Обладнання Nicomac дозволяє в одній і тій же установці […]
Aseptic filling of still and carbonated beverages
As you know, the trend of healthy eating is accompanied by the trend of safe production and packaging technologies, both of which are aimed at preserving the product's health benefits and organoleptic properties. Let's talk about the benefits of aseptic technologies for filling juice drinks into PET containers, which have grown in popularity over the past few years and are still growing rapidly. Environmentally friendly and safe The current trend of healthy [...]
Innovative solutions in dairy packaging
Сьогодні прилавки супермаркетів заповнені різними продуктами, виробленими з молока і на його основі, однак правильний вибір продукту в такому розмаїтті – вельми нелегке завдання. І оскільки попит на даний вид продукції не знижується, виробники всіма можливими способами намагаються впроваджувати все нові способи для задоволення потреб сучасного покупця Аналізуючи останні тенденції, можна виділити ряд факторів, що […]
Mayonnaise production technology from Selo Food Technology B.V.
Майонези і майонезні соуси займають провідне місце серед різних соусів і приправ на жировій основі. Ці продукти рекомендуються для повсякденного використання всіх груп населення, при виготовленні різних страв, бутербродів, салатів, в домашній кулінарії та системі громадського харчування, а також для профілактичного і дієтичного харчування. Тенденції споживчого попиту У раціоні людини майонези займають особливе місце, адже […]