Нині косметичні засоби представлені на сучасному ринку у великому асортименті. Їх використовує велика кількість людей, оскільки вони покращують самопочуття та підвищують самооцінку. Виробники такої продукції задовольняють тягу людей до краси та чистоти. Тому вони повинні використовувати високоякісне обладнання для виробництва косметики, щоб ви могли досягти видатних результатів. Змішувальне обладнання забезпечує необхідні ресурси для виробництва високоякісної та безпечної продукції. Моделі відомих брендів поєднують в собі точність і високу продуктивність. Завдяки надійній техніці продукція буде найвищої якості.

Сфера застосування змішувачів у косметичній промисловості

Без такої системи неможливо уявити виробництво сучасної косметики. Їх застосовують там, де необхідне рівномірне змішування сипучих матеріалів. Обладнання дозволяє виготовляти наступні групи товарів:

Інноваційне виробництво косметики

Існує безліч видів косметики з унікальними виробничими характеристиками. Тіні, рум’яна, розсипчаста пудра та інші продукти повинні відповідати певним стандартам:

Усе це відіграє життєво важливу роль для споживачів. Тому у виробництві використовується інноваційне обладнання. Змішувачі та реактори для косметичної промисловості відповідають усім вимогам і стандартам. Якісне змішування гарантується завдяки наявності багатьох функцій обробки. В результаті виходить високоякісна продукція для гігієни, догляду за тілом, особистої гігієни та ін.

Спеціалізовані реактори для виробництва косметики мають багато переваг. Завдяки їм можна зробити масове виробництво ефективним. Серед основних особливостей обладнання відомих брендів можна виділити:

Сучасні змішувачі від німецького виробника INDAG ідеально відповідають потребам косметичної промисловості. Найкраща модель може бути обрана для конкретних потреб бізнесу, виконуючи свою безпосередню функцію надійно та ефективно. Усе це вплине на реалізацію основної місії підприємства.

INDAG – німецький виробник міксерів для високоефективного змішування, диспергування, гомогенізації та приготування емульсій.

INDAG виготовляє динамічні міксери для всіх галузей промисловості, включаючи харчову, хімічну, фармацевтичну, екологічну. Якщо у вас стоїть питання, де придбати міксер із гігієнічною обробкою та щадним процесом змішування, Штайнер має рішення під ваш продукт.

Більш точну інформацію про дане обладнання ви можете отримати у наших технічних фахівців за номером:

+38(044) 390 73 38. Ми із задоволенням проконсультуємо вас та надамо найкраще рішення.

en_GB