Static Steriflow – це автоклав, який надзвичайно легко використовувати. Дійсно, оскільки кількість механічних деталей зменшена, обслуговування спрощується та зводиться до мінімуму.

Програміст MPI автоматично запускає цикл, а також служить пристроєм для запису та інтерфейсом управління, вмонтованим у конструкцію, схожу на посилений промисловий комп’ютер. Цей автоклав підходить для стерилізації ваших банок, консервних банок, пляшок, пакетів, лотків тощо.

Static Steriflow з каскадним водопостачанням

Ідеально підходить для харчової промисловості, цей автоклав поєднує в собі простоту використання і надійну конструкцію – гарантуючи більшу довговічність. Якби ми мали підсумувати наш Steriflow Static у двох словах, то це були б простота і міцність. Автоклав, який одночасно викликає довіру завдяки своїй послідовності та відповідає сучасним вимогам, оскільки він споживає менше енергії, ніж більшість його конкурентів. Цей автоклав ідеально підходить для стерилізації харчових продуктів.

Як працює і використовується автоклав: Steriflow Static оснащений потужним насосом для коротших та більш однорідних циклів. Всі продукти всередині автоклава отримують однакову термічну обробку, незалежно від їх положення. Зменшення часу циклу також забезпечує кращі результати.

Для отримання детальної інформації звертайтесь до інженерів з продажу STEINER Україна – авторизованого партнера компанії Steriflow в Україні – за телефоном +380 44 390 73 38 або просто в messenger.

en_GB