У результаті радикальних змін стилю життя споживачів загальною тенденцією в харчовій промисловості стала розробка нових продуктів. Для задоволення цієї потреби особливу важливість має гнучке переробне обладнання нового типу.

Selo постачає різноманітні сучасні агрегати та системи для перероблення й пакування в’язких або негомогенних рідких продуктів.

СИСТЕМИ ДЛЯ СОУСІВ

Компанія Selo виробляє повністю автоматизовані процеси та виробничі лінії для приготованих, пастеризованих та охолоджених соусів, наприклад, соусу для піци, соусу для пасти, соусу для спагеті та соусів для м’яса й овочів, гомогенних і з фрагментами.

Властивості та переваги

 

СИСТЕМИ ДЛЯ МАЙОНЕЗУ ТА САЛАТНИХ ЗАПРАВОК

Selo поставляє по всьому світу різні системи для виробництва майонезу і салатних заправок, які завжди відповідають найвищим стандартам гігієни та якості. Поставляються системи для періодичного і безперервного виробництва.

Унікальні характеристики

 

СИСТЕМИ ДЛЯ КЕТЧУПУ

Компанія Selo пропонує два варіанти виробництва справжнього кетчупу і кетчупоподібних соусів на основі крохмалю: періодичне і безперервне виробництво. Обидва рішення добре підходять для виробництва справжнього кетчупу, а також кетчупу та соусів на основі крохмалю, як-от циганський і шашликовий соус.

Виробництво великих партій кетчупу та інших соусів призводить до зниження витрат. Системи легко експлуатувати і чистити, так що час переналаштування зводиться до мінімуму. Лінія безперервного виробництва добре підходить для виробництва великих обсягів і гарантує безперервний потік продукції. Це забезпечує оптимальну рентабельність.

Хочете знати більше?

Тоді запрошуємо Вас на стенд компанії “Штайнер-Україна” – офіційного представника Selo в Україні, в рамках виставки Inprodmash & Upakovka, що пройде 10-12 вересня (Київ, МВЦ).

en_GB