Verder Liquids з гордістю представляє серію Verderair HC-PURE – лінійку гігієнічних насосів з подвійною мембраною для роботи в гігієнічних умовах. Розроблені для оптимальної чистоти та безкомпромісної міцності, насоси HC-PURE задають новий стандарт.

Найвищі принципи гігієнічного дизайну

Насос Verderair HC-PURE виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі SS 316L і відповідає найвищим стандартам гігієнічного дизайну, дотримуючись нормативів ЄС 1935/2004 та регулювань FDA. Його електрополіровані поверхні мінімізують ризики зараження та утворення бактерій, одночасно підвищуючи стійкість до корозії. Завдяки легкості обслуговування та подовженому терміну служби, час простою виробничого процесу значно зменшується.

Ключові особливості, що вирізняють Verderair HC-PURE:

Галузі та Застосування

Насоси Verderair HC-PURE призначені для різних галузей промисловості та здатні обробляти широкий спектр рідин з низькою та високою в’язкістю. Вони ідеально підходять для застосування у сферах напоїв, фармацевтики, косметики, молочної промисловості, харчової промисловості та виробництва пива та вина.

З Verderair HC-PURE компанія Verder знову демонструє свою прихильність до розробки інноваційних рішень для насосів, що піднімають гігієнічні процеси на новий рівень.

Перегляньте відео, щоб ознайомитися з усіма ключовими особливостями та перевагами насосу Verderair HC-PURE одним поглядом:

Для отримання детальної інформації звертайтесь до інженерів з продажу насосного обладнання STEINER Україна – авторизованого партнера компанії Verder в Україні – за телефоном +380 44 390 73 38 або просто в messenger.

en_GB