MiniDose – це компактна та високопродуктивна система для дозування рідкого азоту, розроблена для забезпечення точного та ефективного дозування у широкому діапазоні промислових застосувань.

Вона призначена для дискретного дозування і може обслуговувати до 12000 контейнерів на годину. Система працює з низьким тиском постачання рідкого азоту (максимум 1.5 бари), який повинен забезпечувати користувач. Точність дозування становить близько 5%. Мінімальний час відкриття клапана дозування – 25 мілісекунд.

Цей пристрій являє собою повністю вакуумно ізольований дозувальний блок з нержавіючої сталі, оснащений внутрішнім резервуаром з механічним контролем рівня заповнення. Він включає електричний клапан дозування та клапан безпеки. Зона форсунки обігрівається, а також передбачений газовий вентиль. У системі використовується вбудована система промивки форсунки, тому окремої системи подачі азоту не потрібно.

Для управління пристроєм застосовується дистанційна панель керування Siemens S7-1200 з сенсорним екраном Siemens KTP400 розміром 4 дюйми, вмонтована у корпус з нержавіючої сталі, що відповідає стандарту NEMA 4x. Панель підтримує роботу як на 230V/50Hz, так і на 115V/60Hz. В комплект входять 6-метрові електричні кабелі, з можливістю додатково придбати набір кабелів довжиною 15 метрів.

Система також оснащена функціями компенсації швидкості, датчиком швидкості (датчиком наближення) та інфрачервоним датчиком для виявлення пляшок, що дозволяє активувати дозування лише при наявності контейнера. Комплектація включає повний посібник з експлуатації та обслуговування.

Довідка

Компанія Vacuum Barrier Corporation(США) займається проєктуванням, розробкою та виготовленням систем дозування та трубопроводів LN2 для індустрій харчових продуктів і напоїв, напівпровідників, MBE, фармацевтики, біотехнологій, пива, вина, кави та канабісу. Вони досліджують застосування своїх клієнтів і пропонують індивідуальне чи стандартне рішення LN2. Постійна відданість компанії наданню безпечних та надійних продуктів, а також досягненню високого рівня задоволення клієнтів, дозволяє їй залишатися лідером у галузі систем дозування та трубопроводів рідкого азоту з 1958 року.

Для отримання детальної інформації звертайтесь до інженерів з продажу STEINER Україна – партнера компанії VBS в Україні – за телефоном +380 44 390 73 38 або просто в messenger.

VBC MiniDoser (~450kB pdf, ua)

en_GB