Перебуваєте у пошуках надійного постачальника мембранних насосів для свого підприємства? Наша компанія знає, що якісне обладнання – це запорука успіху вашого бізнесу!

Щодня на підприємствах працюють різні типи насосів, які відрізняються в залежності від їх призначення.

Історія створення

Історія створення першого діафрагмового насоса відноситься до початка 40-х років минулого століття. Вони виготовлялися зі сталі, а діафрагми з гуми. Такі насоси застосовувалися в гірничодобувній галузі і в будівництві. У середині 50-х років американським інженером Джимом Вілденом був розроблений перший пневматичний мембранний насос. Викликано це було необхідністю перекачування шламів на підприємствах металургійної промисловості. Ці роботи вимагали самовсмоктуючого насоса, здатного перекачувати шлам, що містить тверді частинки і має можливість сухого пуску. Надалі такі властивості агрегатів виявилися дуже корисними і для застосування в інших промислових галузях, що призвело до подальшого вдосконалення цього виду обладнання.

Вибір насоса процес складний!

Перш ніж купити новий агрегат, необхідно відповісти на ряд питань. Вам потрібен новий насос або ви робите заміну і потрібна конкретна модель. Чи є процес стандартним або потрібні додаткові складові, спеціальне виконання, при якому вартість насоса помітно зростає.

Мембранний насос – безпечне перекачування

Пневматичний вид насосів є безпечним, тобто вибухобезпечним, так як при роботі використовується інертний газ, або стиснене повітря. Конструкція мембранного насоса виконана таким чином, що в ній відсутні відкриті тертьові або обертові частини, що робить його безпечним.

Переваги мембранних насосів:

Варіанти виконання мембранних насосів Steiner:

Компанія Штайнер-Україна пропонує найкраще насосне обладнання від європейських виробників. Ми пропонуємо широкий вибір насосів і насосних систем для промислових потреб. У нас великий каталог насосів різного типу, в ньому ви зможете підібрати модель і дізнатися вартість насоса – http://steiner-pumps.com/pumps/pneumatic-diaphragm-pump

Отримати консультацію: +38 044 390 73 38, + 38 067 325 03 83.

en_GB