Штайнер-Україна разом із SELO забезпечили ультрасучасним обладнанням українського лідера по виробництву вологих кормів для тварин KORMOTECH!

Проєкт, підсумки якого підбиваємо разом з вами! Місяці роботи, підбір, затвердження, узгодження деталей і нарешті, нове обладнанням вже на виробництві та готове забезпечувати друзів наших менших якісним продуктом!

KORMOTECH – наш давній клієнт, українське підприємство, найбільший виробник кормів для домашніх тварин в Україні.

Працюємо з кращими! Більше 70 років компанія Selo працює в сфері переробки м’ясної продукції і виробництва кормів для домашніх тварин. За останні 25 років Selo стала одним зі світових лідерів в наданні готових рішень в області систем приготування вологого корму для домашніх тварин, заснованих на технології парового тунелю.

Неодноразово ми згадували про цього виробника та його лінії виробництва в наших стрічках. Проте, якщо ви забули та плануєте виробляти чи то вологий корм чи то перероблювати м’ясну продукцію, поспішаємо вам нагадати:

ЛІНІЯ КОРМІВ ДЛЯ ТВАРИН SELO
Обробка парових тунелів. Високоякісний корм для домашніх тварин зі збереженням смаку та кольору. Лінії кормів для домашніх тварин Selo мають високу виробничу потужність, але також підходять для невеликих виробництв. Крім того, має гігієнічну конструкцію, що полегшує очищення лінії. Лінії кормів для домашніх тварин Selo можна підключити до будь-якої пакувальної машини.

ПЕРЕРОБКА КОРМІВ ДЛЯ КОТІВ І СОБАК

Selo разом зі Штайнер подбають про все, незалежно від того, чи це стосується відомих брендів чи виробника-початківця, якому потрібна повна підтримка технологічної лінії. У всьому світі Selo активно працює на нових зростаючих ринках кормів для домашніх тварин, таких як Східна Європа, Центральна та Південно-Східна Азія та Південна Америка. Але, звісно, також вони допомагають відомим виробникам з оптимізацією та гнучкістю. Selo є беззаперечним лідером на ринку виробництва кормів для домашніх тварин за технологією парового тунелю.

МАШИНИ PET FOOD:

Переконали вас, що зі Штайнер працювати надійно? Телефонуйте +38 (044) 390-73-38, підберемо для вас найкраще рішення.

en_GB