Велика кількість європейських компаній уже звикли використовувати обладнання від Steriflow для розвитку процесів термообробки альтернативних продуктів, які можуть стати достойною заміню традиційній м’ясній продукції (в т. ч. стейкам, сосискам, фаршу і т. д.). Дана продукція піддавалася тестуванням в лабораторіях французького виробника з метою знаходження найкращого компромісу між  органолептичними властивостями та строком придатності.

Що таке рослинна їжа?

Рослинне харчування ставить овочі та інші продукти рослинного походження на центральне місце обіднього столу. “Звичайний” склад раціону в такому випадку модифікується, замінюючи м’ясо продуктами рослинного походження. Такий режим харчування служить оздоровленню харчових звичок населення.

У чому полягає проблема консервації різних видів їжі?

Як і з будь-яким новим продуктом, дуже важливим і необхідним є аналіз та розуміння мікробіологічних ризиків пов’язаних із сировиною, а також їх об’єктивна оцінка.

Як лабораторні досліди Steriflow допомогли знайти вирішення?

Кілька тестів здійснювалися безпосередньо в процесі стерилізації з різними параметрами термо режиму. Кожен дослід підлягав дуже строгому моніторингу. Органолептичні та мікробіологічні аналізи клієнтів використовувалися для вибору циклу, який був найбільш підходящим для поставлених цілей.

Загалом, що було на меті лабораторних тестів?

Лабораторні дослідження дозволяють:

en_GB