Міжнародна виставка технологій для харчової промисловості Inrpodmash.

Міжнародна виставка технологій для харчової промисловості “Inprodmash” щорічно відкриває осінній виставковий сезон. Ми обов’язково беремо участь у ній, тому що вона збирає багато виробників не тільки з України, а й із зарубіжжя.

Цей рік не став винятком і, хоча виставка була трохи меншою, ніж кілька років тому, ми задоволені високим рівнем відвідувачів, які зацікавилися нашим обладнанням. Цього року прийшло багато нових клієнтів. Особливо приємно, що деякі представники, знаючи про нашу участь, цілеспрямовано приходили до стенду. Виникали навіть такі ситуації, коли гостей навіть нікуди було саджати.

Как всегда на стенде нашей компании присутствовали представители заводов-изготовителей оборудования. Это позволило нам провести ряд переговоров, которые успешно завершились. Мы благодарны нашим клиентам за то, что они приехали и посетили наш стенд.

Наступного року ми також плануємо брати участь, оскільки для нас це питання іміджу: тут безліч наших партнерів, це місце, де люди зустрічаються, спілкуються, налагоджують співпрацю.

en_GB