STEINER уважно стежить за новими трендами у галузі технологій для харчової промисловості.

Gulfood, найбільша щорічна виставка у галузі харчової та готельно-ресторанної індустрії у всьому світі, є ключовою подією на Близькому Сході та в Азії. Вона об’єднує в собі різні сектори: Їжа та Напої, Обладнання для напоїв, Ресторани та Кав’ярні, а також Обслуговування та Гостинність. Gulfood проводиться щороку в Міжнародному торговому центрі Дубаї, ОАЕ, торговому вузлі Близького Сходу.

Відома своєю відмінною організацією, розкішними умовами та унікальними бізнес-можливостями, Gulfood об’єднує близько 5 000 експонентів, 93 000 відвідувачів і понад 20 000 брендів. Міністри та високопосадовці з більш ніж 21 країни щорічно беруть участь у заході та використовують унікальне бізнес-середовище для укладення довгострокових угод і участі в заходах світового класу, таких як конгреси та форуми з обміну знаннями.

Компанія STEINER успішно взяла участь у виставці Gulfood2023 у Дубаї. В ході заходу наші представники провели зустрічі з рядом партнерів та потенційних постачальників, розширивши тим самим коло можливих бізнес-зв’язків.

Окрім цього, отримали цінний досвід, ознайомившись з останніми технологічними рішеннями в галузі харчової промисловості. Участь у дегустаціях нових продуктів та участь у конференціях дозволили отримати важливі інсайти та оновлення щодо тенденцій у галузі. Цей візит обіцяє нові можливості та позитивно вплине на подальший розвиток компанії.

 

en_GB