Ferrarelle Società Benefit
Ferrarelle Società Benefit співпрацює з Sidel, щоб встановити свою першу асептичну лінію на заводі Boario для виробництва своєї продукції лінійки Vitasnella ‘Le Linfe’ функціональної води та чаїв. З натуральними інгредієнтами та різноманітними смаками, продукти були розроблені з урахуванням добробуту споживачів, сприяючи здоровому способу життя на 360 градусів.

Ferrarelle Società Benefit, один з найбільших виробників мінеральної води в Італії, відомий своїми унікальними властивостями природної газованої води, розливає мінеральні води “Boario”, “Vitasnella” та “Fonte Essenziale” на своєму заводі в Boario. Розташований поблизу мальовничого озера Ізео, завод отримує свою воду з гір, розташованих поруч з фабрикою. Це стратегічне розташування дозволяє Boario виробляти унікально розлиту мінеральну воду з оздоровчими властивостями.

Ferrarelle Società Benefit обрала технологію Aseptic Combi Predis від Sidel для виробництва своєї нової лінійки функціональної води та чаїв. Sidel допомогла компанії встановити свою асептичну технологію, щоб забезпечити високоякісний смаковий досвід, інтегральність продукту та довгий термін придатності, використовуючи своє рішення з сухої дезінфекції преформ Predis™ – безпечний, гігієнічний, ефективний спосіб упаковки різноманітних чутливих напоїв.

Встановивши Aseptic Combi Predis від Sidel для виробництва лінійки продуктів Vitasnella ‘Le Linfe’, лінія Boario може обробляти два різні формати, 0,5 літра та 1,25 літра, і досягає 18,000 пляшок на годину. Ця система забезпечує повну стерильність виробництва, інтегральність напоїв та безпеку продуктів з легкістю у використанні.

“Функціональні води та чаї ‘Le Linfe’ є надзвичайно важливими для нас, і ми хотіли уникнути будь-яких потенційних ризиків. Тому ми вирішили звернутися до Sidel, з огляду на їхній великий досвід у галузі асептичної технології,” сказав Нікола Тіньонсіні, директор з операцій в Ferrarelle.

“Оскільки це наша єдина лінія, яка виробляє чутливі напої, було важливо, щоб у нас була асептична система, яка могла б забезпечити найвищий рівень безпеки та інтегральності продукту,” сказав Марсело Астріні, директор заводу в Boario. “Ми довірились Sidel встановити нашу першу асептичну лінію в компанії завдяки їхньому великому досвіду в галузі повної безпеки їжі.”

Досягнення безпеки продукту з асептичним рішенням від Sidel

Асептична комбінована система Predis від Sidel пропонує найпростішу і найбезпечнішу суху дезінфекцію преформ на ринку, найнижчу загальну вартість володіння (TCO) та оптимізований екологічний слід. У цьому процесі не використовується вода, і використання хімічних речовин радикально знижено, що відповідає найвищим стандартам сталого розвитку, при цьому зберігаючи високу продуктивність, пропонуючи велику легкість у використанні та забезпечуючи дуже гнучке виробництво.

Пропонуючи оптимальну безпеку їжі та якість продукту, Aseptic Combi Predis тепер встановлено в понад 200 рішеннях по всьому світу і дозволило Sidel стати світовим лідером в асептичному виробництві.

en_GB