Професійне обладнання для овочевого сектору

Плодоовочева продукція є одним з важливих сегментів агропродовольчого ринку і включає сегмент свіжих фруктів, ягід і овочів, а також сировину для переробки та консервну плодоовочеву продукцію. Враховуючи потребу ринку та виробників, компанія Morrone Food Tech (Італія) проектує, виробляє та постачає у всьому світі професійне обладнання та комплексні лінії з переробки фруктів та овочів, починаючи від […]

Гомогенізація у виробництві молочних продуктів

Гомогенізація багатьох продуктів харчування, що перебувають у рідкому та пастоподібному стані, в даний час стає одним з основних видів обробки в масовому виробництві. Завдяки цьому процесу продукт не розшаровується при тривалому зберіганні або транспортуванні. Інші види обробки, як правило, аналогічно якісного ефекту не дають. Гомогенізацією прийнято називати процес дроблення жирових кульок, що знаходяться в молоці, […]

Динамічні міксери у молочному виробництві

Виробництво молочних продуктів передбачає безліч процесів змішування різної природи та інтенсивності таких як, наприклад, блендування, диспергування, гомогенізація та ін. Хто ж експерт у процесах змішування? Компанія Indag Maschinenbau GMBH (Німеччина) більш ніж півстоліття виробляє динамічні міксери для різних завдань та галузей. Підприємство було створено 1953 року у місті Борсфлет північ від Німеччини неподалік Гамбурга. За […]

BELDOS – для швидкого і простого виробництва

Нові технології для кондитерської галузі У світі набирає обертів автоматизація. Залишилося мало високопродуктивних виробництв, які не користуються послугами різного виду машин. Людська праця поступово відходить на задній план і поступається дорогою інноваційним технологіям. Заміна людської сили на механічну вже торкнулася багатьох сфер діяльності. Прийшла черга щось змінити і в кондитерській промисловості. Щоб утриматися на плаву, […]

Продуктивне свинарство і птахівництво

Не секрет, що ведення господарства «по-українськи» – це, насамперед, адаптація західних технологій до наших реалій. Навіть найсучасніші корми можуть не спрацювати, якщо керівник ферми не знає, чи дійсно тварини отримали їх у запланованому обсязі. Але як проконтролювати «прихід» і щоденну витрату кормів? Адже це одні з найголовніших показників – витрата корму у грамах на голову та конверсія […]

Виробництво консервів: якісно та енергоефективно

Якщо Ви виробляєте або плануєте виробляти консервовану продукцію – м’ясні, рибні, овочеві консерви, дитяче харчування, сосиски в пластикових упаковках, і хочете робити це якісно та ефективно, тоді слід врахувати наступні критерії: Продукт має бути гарним, якісним та безпечним. Цукрова кукурудза, квасоля у кисло-солодкому соусі, томати у власному соку , соковиті шматочки курятини в заливці – усе має виглядати яскравим, свіжим, апетитним Мінімізувати […]

Система нанесення покриття компанії Nicomac

Система покриття компанії Nicomac (NCS) поєднує в собі унікальний дизайн разом з вдосконаленим виконанням системи покриття і універсальність в області обробної промисловості, що постійно розвивається. Дана система завоювала світовий успіх у фармацевтичній і кондитерської промисловості. Нижче наведено кілька важливих параметрів, які дозволяють виділити Nicomac серед конкурентів: Обладнання Nicomac дозволяє в одній і тій же установці […]

Асептичний розлив тихих та газованих напоїв

Як відомо, в ногу з трендом здорового харчування йде тренд безпечних технологій виробництва та упаковки, і обидва вони спрямовані на збереження корисних властивостей продукту та його органолептичних властивостей. Поговоримо про переваги асептичних технологій розливу соковмісних напоїв у ПЕТ-тару, застосування якої зросло за останні кілька років та стрімко збільшується. Екологічно корисно та безпечно Сучасний тренд здорового […]

Інноваційні рішення в упаковці молочних продуктів

Сьогодні прилавки супермаркетів заповнені різними продуктами, виробленими з молока і на його основі, однак правильний вибір продукту в такому розмаїтті – вельми нелегке завдання. І оскільки попит на даний вид продукції не знижується, виробники всіма можливими способами намагаються впроваджувати все нові способи для задоволення потреб сучасного покупця Аналізуючи останні тенденції, можна виділити ряд факторів, що […]

Технологія виробництва майонезу від Selo Food Technology В.V.

Майонези і майонезні соуси займають провідне місце серед різних соусів і приправ на жировій основі. Ці продукти рекомендуються для повсякденного використання всіх груп населення, при виготовленні різних страв, бутербродів, салатів, в домашній кулінарії та системі громадського харчування, а також для профілактичного і дієтичного харчування. Тенденції споживчого попиту У раціоні людини майонези займають особливе місце, адже […]