BELDOS – для швидкого і простого виробництва

Нові технології для кондитерської галузі У світі набирає обертів автоматизація. Залишилося мало високопродуктивних виробництв, які не користуються послугами різного виду машин. Людська праця поступово відходить на задній план і поступається дорогою інноваційним технологіям. Заміна людської сили на механічну вже торкнулася багатьох сфер діяльності. Прийшла черга щось змінити і в кондитерській промисловості. Щоб утриматися на плаву, […]

Продуктивне свинарство і птахівництво

Не секрет, що ведення господарства «по-українськи» – це, насамперед, адаптація західних технологій до наших реалій. Навіть найсучасніші корми можуть не спрацювати, якщо керівник ферми не знає, чи дійсно тварини отримали їх у запланованому обсязі. Але як проконтролювати «прихід» і щоденну витрату кормів? Адже це одні з найголовніших показників – витрата корму у грамах на голову та конверсія […]

Виробництво консервів: якісно та енергоефективно

Якщо Ви виробляєте або плануєте виробляти консервовану продукцію – м’ясні, рибні, овочеві консерви, дитяче харчування, сосиски в пластикових упаковках, і хочете робити це якісно та ефективно, тоді слід врахувати наступні критерії: Продукт має бути гарним, якісним та безпечним. Цукрова кукурудза, квасоля у кисло-солодкому соусі, томати у власному соку , соковиті шматочки курятини в заливці – усе має виглядати яскравим, свіжим, апетитним Мінімізувати […]

Система нанесення покриття компанії Nicomac

Система покриття компанії Nicomac (NCS) поєднує в собі унікальний дизайн разом з вдосконаленим виконанням системи покриття і універсальність в області обробної промисловості, що постійно розвивається. Дана система завоювала світовий успіх у фармацевтичній і кондитерської промисловості. Нижче наведено кілька важливих параметрів, які дозволяють виділити Nicomac серед конкурентів: Обладнання Nicomac дозволяє в одній і тій же установці […]

Асептичний розлив тихих та газованих напоїв

Як відомо, в ногу з трендом здорового харчування йде тренд безпечних технологій виробництва та упаковки, і обидва вони спрямовані на збереження корисних властивостей продукту та його органолептичних властивостей. Поговоримо про переваги асептичних технологій розливу соковмісних напоїв у ПЕТ-тару, застосування якої зросло за останні кілька років та стрімко збільшується. Екологічно корисно та безпечно Сучасний тренд здорового […]

Інноваційні рішення в упаковці молочних продуктів

Сьогодні прилавки супермаркетів заповнені різними продуктами, виробленими з молока і на його основі, однак правильний вибір продукту в такому розмаїтті – вельми нелегке завдання. І оскільки попит на даний вид продукції не знижується, виробники всіма можливими способами намагаються впроваджувати все нові способи для задоволення потреб сучасного покупця Аналізуючи останні тенденції, можна виділити ряд факторів, що […]

Технологія виробництва майонезу від Selo Food Technology В.V.

Майонези і майонезні соуси займають провідне місце серед різних соусів і приправ на жировій основі. Ці продукти рекомендуються для повсякденного використання всіх груп населення, при виготовленні різних страв, бутербродів, салатів, в домашній кулінарії та системі громадського харчування, а також для профілактичного і дієтичного харчування. Тенденції споживчого попиту У раціоні людини майонези займають особливе місце, адже […]

Особливості фасовки і подальшої термічної обробки згущеного молока

Згущене молоко з цукром — один із найпопулярніших продуктів серед населення та виробників кондитерських виробів. Його додають у чай і каву, з нього отримують різні десертні креми. Завдяки доступній ціні згущене молоко є одним з найбільш потрібних інгредієнтів кондитерської промисловості. Багато хто пам’ятає, як випускаючись ще в Радянському Союзі, згущене молоко фасувалося в бляшані консервні […]