Високоефективні міксери в процесах очищення рослинних олій

Україна – один зі світових лідерів з виробництва соняшникової олії. У нашому сучасному світі неможливо уявити кулінарію або промислове виробництво продуктів харчування без олії, добутої з насіння соняшнику. Всі ми знаємо, що є сира рослинна олія і рафінована, тобто очищена. Рафінація – це складний багатосторонній процес видалення з масла непотрібних домішок у вигляді вільних жирних […]

Nitrobeer – модний тренд у крафтовому пивоварінні

Дозатори рідкого азоту компанії Vacuum Barrier Systems На сьогоднішній день азот потрібний у багатьох галузях виробничої діяльності. У машинобудуванні він необхідний для різних високотемпературних процесах обробки металів. Фармацевтична промисловість використовує його для збереження крові та інших препаратів, що містять кров. У харчовій промисловості азот у рідкому та газоподібному вигляді використовується для упаковки, заморозки, транспортування та […]

Розумне перетворення відходів у прибуток

Оглушення вуглекислим газом, збір і переробка крові З кожним роком підвищуються вимоги до якості продукції, що безпосередньо пов’язано з процесами виробництва і його станом в цілому. Перш за все, з дотриманням санітарно-гігієнічних норм у фермерському господарстві і грамотним управлінням відходами, які замість додаткових витрат, навпаки – повинні приносити прибуток, як це відбувається в датській компанії […]

Прогресивні методи зменшення собівартості продукції

Більшість виробничих підприємств шукають способів зниження витрат. Одним із таких методів є зменшення собівартості продукції за рахунок використання пляшок з ПЕТ та алюмінієвих банок з легшою вагою. Але як можна зменшити масу ПЕТ тари без деформації пляшки та втрати жорсткості? Про це ми і поговоримо у цій статті. Що таке азот? Це одна з корисних […]

Сучасний погляд на упаковку дой-пак

Рішення для молочних, м’ясних продуктів та напоїв Ну, хто не знає упаковку дой-пак? На сьогоднішній день вона широко застосовується в різних сферах промисловості: харчовій, косметичній, фармацевтиці. Всі добре знають і купують в упаковках дой-пак майонези, кетчупи, соки, кава Популярність пакетів дой-пак не дивовижна. Крім меншої вартості, у порівнянні зі склом або жерстю, вона має ряд інших переваг. Простота і нижчі витрати на експлуатацію […]

INPRODMASH & UPAKOVKA 2017

12-14 вересня 2017 року в Києві пройшов Всеукраїнський тиждень харчових технологій, який включав у себе провідні виставки харчової промисловості України: SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine, INPRODMASH, UPAKOVKA. На виставці UPAKOVKA були представлені сучасні пакувальні матеріали, технології та обладнання як для промислових підприємств, так і для підприємств торгівлі та громадського харчування. Упаковка та пакувальні рішення завжди були […]

Устаткування для пакування цвяхів, кріплення, електродів та підшипників

Упаковка метизної продукції – це дуже трудомісткий і складний процес, так як у більшості випадків виробники металопродукції висувають найжорсткіші вимоги до обладнання. Це часті переходи з упаковки одного виду продукції на інший, від одного формату до іншого. Це і робота в дві, а то і в три зміни, причому завжди з максимальною продуктивністю. фармацевтико-косметологічного до […]

Професійне обладнання для овочевого сектору

Плодоовочева продукція є одним з важливих сегментів агропродовольчого ринку і включає сегмент свіжих фруктів, ягід і овочів, а також сировину для переробки та консервну плодоовочеву продукцію. Враховуючи потребу ринку та виробників, компанія Morrone Food Tech (Італія) проектує, виробляє та постачає у всьому світі професійне обладнання та комплексні лінії з переробки фруктів та овочів, починаючи від […]

Гомогенізація у виробництві молочних продуктів

Гомогенізація багатьох продуктів харчування, що перебувають у рідкому та пастоподібному стані, в даний час стає одним з основних видів обробки в масовому виробництві. Завдяки цьому процесу продукт не розшаровується при тривалому зберіганні або транспортуванні. Інші види обробки, як правило, аналогічно якісного ефекту не дають. Гомогенізацією прийнято називати процес дроблення жирових кульок, що знаходяться в молоці, […]

Динамічні міксери у молочному виробництві

Виробництво молочних продуктів передбачає безліч процесів змішування різної природи та інтенсивності таких як, наприклад, блендування, диспергування, гомогенізація та ін. Хто ж експерт у процесах змішування? Компанія Indag Maschinenbau GMBH (Німеччина) більш ніж півстоліття виробляє динамічні міксери для різних завдань та галузей. Підприємство було створено 1953 року у місті Борсфлет північ від Німеччини неподалік Гамбурга. За […]