The dairy industry needs innovation!

«Штайнер-Україна» – постачальник технологічного та пакувального обладнання для виробництва молочних продуктів. Інноваційні технологіі, поставка, монтаж, сервіс, ремонт, пусконаладка, гарантійне та післягарантійне обслуговування. Офіційний представник європейських компаній IMA Corazza S.P.A., ILPRA S.Р.A., IMA Ilapak, Effytec, Sidel в Україні Так склалося, що молочні продукти – основне джерело харчування більшості українських сімей. Окрім того, молоко та молочні продукти є […]

What is the difference between nitrogen beer and beer with carbon dioxide added to it?

Незважаючи на історію створення пива, за виготовленням якого стоять цілі династії, пивовари завжди прагнуть до відкриття нових горизонтів та смаків. Жоден пивовар не зупиняється на досягнутому, з року в рік неустанно модернізує над удосконаленням та винайденням нових смаків. Єдине, що залишається незмінним в цьому чарівному напої, це наявність піни. Її важливість не можна переоцінити, оскільки, […]

Powerful and multifunctional equipment is the key to high-quality meat processing

Зустрічайте SCANSTEEL FOODTECН, світового лідера з виробництва машин та технологічних ліній для харчової промисловості: – переробка – виробництво кормів для домашніх тварин; – переробка сирів; – створення напівфабрикатів та заготовок для підприємств швидкого харчування. Хочеться відзначити, що сьогодні ринок обладнання для м’ясопереробного виробництва  суттєво змінюється та набирає обертів. Все це відбувається за рахунок зростання та […]

Technology for the production of products that cannot do without the use of homogenisers

Чому смак домашнього кетчупу, майонезу, молока, соку, вершків чи овочевого пюре настільки відрізняється від магазинного? Думаєте, справа у барвниках, консервантах та інших харчових добавках? А ось і ні! Вся річ у технології виробництва цих продуктів, яка не обходиться без використання гомогенізатора. Продукти мають бути однорідними з різних причин: вони краще виглядають; вони мають кращу текстуру, […]

Liquid nitrogen dispenser in the beverage industry

Якщо Ви розливаєте рослинні олії, бутілюєте винну продукцію, виробляєте негазовані напої, води та соки в п/е тару, то це обладнання Вам дійсно необхідне! Досвід використання дозаторів рідкого азоту показує, що термін окупності цього обладнання становить 1,5 – 2 роки. Потім це обладнання приносить Вам додатковий прибуток за невеликих початкових витрат. Дозатори легко інтегруються в існуючі […]

Pet food packaging: trends to watch in 2021

На сьогодні галузь виробництва кормів для домашніх тварин стала ще більш конкурентоспроможною. Так склалося, що власники тварин почали економити на своїх вихованцях в останню чергу. Тому сегмент товарів для домашніх тварин, так само як і товарів для дітей, виявився найменш схильний до негативного впливу під час кризи. Все яскравіше проявляється тренд гуманізації, який виражається в […]

The main mistakes when buying equipment

  «Те, що замовник отримав обладнання, ще ні про що не говорить» – Олексій Колодченко, генеральний директор компанії Штайнер-Україна.   Наша компанія з 2006 року займається постачанням і установкою технологічного та пакувального обладнання для виробництва продуктів харчування. Звичайно ж, бестселером нашої діяльність є лінії розливу води, соків, молока та холодних чаїв. На сьогодні встановлено понад 100 […]

4 packages of professional equipment maintenance services

З обладнанням ми на “ТИ”. Якщо у вас сталася зупинка виробництва через несправність, ми завжди поруч. Наш сервісний інженер виїжджає на ваше підприємство і веде роботу від початку до кінця, надаючи всі покрокові рекомендації. Однак, ви можете запобігти появі несправностей, якщо скористаєтеся нашим широким асортиментом профілактичних послуг. Для вашого підприємства ми розробили і пропонуємо 4 […]

Skin packaging technology (in leather): Equipment and main advantages

Що ми знаємо про технології Skin-упаковки? Правильно зроблена упаковка для харчових продуктів завжди підвищує цінність самого продукту. Для цього необхідно, щоб упаковка ідеально захищала його і в той же час представляла його привабливий вигляд. Останньою технологією такої упаковки, що використовується для зберігання м’яса, і є упаковка «в шкіру», тобто skin-упаковка, від традиційної вакуумної упаковки. При […]

Sous-vide technology: equipment and main advantages

Що ми знаємо про технології Sous-vide? Для того, щоб розуміти, навіщо потрібна ця технологія, треба розуміти, за яких обставин вона з’явилася і що стало причиною. Ми знаємо, що унікальна технологія Sous-vide була винайдена близько сорока років тому у Франції відомим шеф-кухарем Джорджем Пралусом. Тоді Джордж вперше приготував фуа-гру у вакуумній упаковці. Це призвело до того, […]