Запасні частини

Компанія Штайнер пропонує широкий вибір оригінальних запасних частин та комплектуючих до насосного обладнання, забезпечуючи їх своєчасну доставку через свій сервісний центр. Оригінальні запасні частини від виробника гарантують стабільність, ефективність і надійність у роботі машин, а також тривалий термін їх експлуатації.

Працюючи з компанією Штайнер, клієнти можуть бути впевнені в тому, що отримають все необхідне вчасно. Команда досвідчених інженерів готова надати професійні консультації та виявити потреби клієнтів у запасних частинах.

Обираючи запасні частини компанії Steiner, клієнти отримують фактичні терміни поставки, безкоштовні консультації з технічних питань експлуатації та обслуговування, а також повний комплект технічної документації, необхідної для повноцінної експлуатації.

Також варто мати під рукою ремкомплект, щоб бути готовим до будь-яких несподіванок та уникнути зупинки виробництва через пошук потрібних деталей. Ремкомплект включає в себе мембрани, ущільнення і кульки клапанів, набір кілець ущільнювачів / прокладок, глушник і повітряний розподільник, шток мембран, ущільнення центрального блоку і ущільнюче кільце.

Якщо вам потрібна швидка допомога при несправності обладнання, ви можете зателефонувати компанії Штайнер за тел. +380 44 3907338.