Наше життя постійно змінюється та модернізується. Це стосується і бізнесу. Нові технології та винаходи змінюють спосіб виробництва їжі.
Незважаючи на війну, харчова промисловість залишається однією з найоптимістичніших галузей української переробної промисловості. З одного боку, виробники харчових продуктів також зазнали величезних збитків: зламано ланцюг поставок, заблоковано морський експорт, пошкоджено виробничі потужності в деяких районах. З іншого боку, харчовий сектор продемонстрував відносну стабільність на тлі інших видів діяльності. Галузі, що забезпечують базові потреби населення, мають щоденні потреби як усередині країни, так і за кордоном.
Згідно з результатами опитування IED, виробники продуктів харчування найчастіше працюють на 100% і більше, ніж до війни. Харчова промисловість найкраще підтримує свій потужний потенціал не лише для того, щоб годувати громадян, але й для того, щоб годувати економіку країни під час війни.

Як не втратити обіг готової продукції?
Трансформація існуючої харчової промисловості – це можливість зберегти позиції та збільшити дохід. Розширення асортименту та підвищення якості безпосередньо залежить від обладнання, яке використовується для виробництва цієї продукції. Варто відзначити, що збільшення продуктивності можливо не для кожного пристрою.
Штайнер – Україна пропонує широкий спектр обладнання та послуг для модернізації та реконструкції виробництв у харчовій промисловості. Підготуватися до впровадження міжнародних стандартів якості виробництва. Ознайомитися з асортиментом виробничого обладнання та отримати детальну консультацію можна за телефоном ☎ +38 044 390 73 38.
en_GB