У період з 10 по 12 вересня 2019 р. у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15, ст. м. “Лівобережна”) буде проходити Міжнародна спеціалізована виставка “INPRODMASH & UPAKOVKA”. Компанія “Штайнер-Україна” запрошує відвідати свій стенд, щоб обговорити поточні проекти, а також перспективи співпраці з партнерами.

А саме:

– SELO (Голландія) – один із найкращих світових виробників технологічного обладнання для виробництва варення, джемів, конфітюрів, наповнювачів, шоколадних глазурей, а також майонезів, соусів, кетчупів, гірчиці, готових перших і других страв та вологих кормів для тварин.

– STERIFLOW (Франція) – провідний світовий виробник горизонтальних автоклавів з технологією “водного каскаду”. Цю високоефективну технологію термічної обробки, розроблену компанією ще 1975 року, реалізовано в понад 2500 установках у всьому світі, 20 з яких працюють в Україні.

– Vacuum Barrier System (США, Бельгія) – світовий лідер у виробництві кріогенного обладнання, включно з дозаторами рідкого азоту. Точність дозування, мінімальні витрати, повністю автоматичний режим роботи – характерні риси обладнання VBS.

– Ferrero (Італія) – виробник високоякісного технологічного обладнання на півночі Італії, відомий на міжнародному ринку понад 30 років своєю надійністю та інноваційними рішеннями. Асортимент продукції включає в себе: автоматичні машини для ополіскування, розливу, закупорювання, моноблоки з різними системами наповнення – протитиск, низький вакуум, високий вакуум, об’ємний.

Встигніть зареєструватися завчасно на 28 Міжнародну виставку харчової промисловості та упаковки і отримати квиток – БЕЗКОШТОВНО.

Квитки за посиланням: https://inprodmash.ua/yak-zamoviti-kvitok/

en_GB