12-16 вересня в Мюнхенському виставковому центрі відбулася провідна світова виставка в галузі напоїв Drinktec

Штайнер-Україна стали свідками грандіозної події світового масштабу, оскільки 12 вересня в Мюнхені ми мали змогу відвідати найбільшу у світі виставку Drinktec, присвячену виробництву напоїв у всіх його проявах. Подія зібрала 1002 експоненти з 55 країн та майже 50 000 відвідувачів зі 169 країн. Завдяки такій кількості учасників Drinktec зміцнила свій статус провідної світової торгової виставки.

Що таке Drinktec 2022?

Це захід, на якому виробники презентують свою сировину, логістичні рішення та новітні технології для переробки, наповнення, пакування та збуту всіх видів напоїв і рідких харчових продуктів. Провідні виробники зустрічаються з господарями бізнесу з метою укладення контрактів для подальшої співпраці.

Drinktec – це чудова можливість зустрітися з клієнтами та партнерами на міжнародному рівні. Подія об’єднує міжнародних експертів і всіх, хто працює в галузі напоїв і кому важливі інновації.

Так, учасники виставки представили понад 700 нових продуктів і рішень у цифрових пропозиціях Innovation Guide і Solution Guide.

Drinktec 2022 дає можливість спілкуватися з іншими експертами, вивчати інновації та аналізувати нові бізнес-можливості. Тому ми тут! Приємні знайомства, вдалі зустрічі та хороші результати на Drinktec2022. Усе це, без сумнівів, нам вдалося.
Більше фото дивіться в наших соц. мережах: https://cutt.ly/iBer6k3
en_GB