Delta VacMap™ – це справді інноваційна машина для упакування потоком, яка виробляє привабливі традиційні упаковки з терміном придатності, який до цього часу був доступний лише за допомогою термоформування. Особливо підходить для губчастих продуктів, які зазвичай зустрічаються у хлібопекарській промисловості, вбудована вакуумна система дозволяє машині видаляти кисень, який міститься у самому продукті.

Розроблена як економічно ефективна альтернатива дорогому шкірному упакуванню та термоформуванню, Delta VacMap™ поєднує вакуумне та упакування в модифікованому середовищі (MAP) в одній машині. Вакуумна система дозволяє машині видаляти кишеньки кисню, які застрягли всередині самого продукту. Результатом є лінія упаковки, яка виробляє привабливі традиційні упаковки з такими ж характеристиками терміну придатності, як у термоформуванні, але за значно нижчою ціною. І на відміну від термоформування, повне друкування упаковки так само просте, як на традиційній горизонтальній машині для потокового упакування.

Заощадження коштів відбувається по всій лінії, починаючи від нижчих витрат на плівку, збільшення продуктивності та зменшення витрат на оплату праці, оскільки машина Delta VacMap™ потребує дуже невеликої участі оператора.

Якщо харчова продукція потребує гігієнічного середовища упаковки, повністю автоматична система подачі та обробки продуктів Delta VacMap™ відповідає найсуворішим вимогам. Легко очищуваний дизайн зводить до мінімуму час простою під час очищення, одночасно підтримуючи найвищі стандарти гігієни.

Лінія Delta VacMap™ також може похвалитися значною гнучкістю, оскільки легко обробляє багато розмірів та може використовуватися як звичайна машина для упаковки з використанням газу, вимкнувши вакуумну систему, тим самим збільшуючи швидкість упаковки.

Це рішення дозволяє зменшити використання матеріалів для упаковки порівняно з застосуванням термоформування та, більше того, здатне обробляти перероблювані та стійкі упаковочні матеріали.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ Delta VacMap™:

 

Для отримання детальної інформації звертайтесь до інженерів з продажу STEINER Україна – авторизованого партнера компанії ILAPAK в Україні – за телефоном +380 44 390 73 38 або просто в messenger.

en_GB