Якість, надійність і простота обслуговування

Наш Static Steriflow – це автоклав, який дуже легкий у використанні. Завдяки обмеженню кількості механічних частин, обслуговування спрощено і зведено до мінімуму. Програміст MPI автоматично виконує цикл, служить реєстратором та інтерфейсом управління, вбудованим у архітектуру, схожу на ущільнене промислове обладнання. Цей автоклав придатний для стерилізації банок, бляшанок, пляшок, пакетів, лотків тощо.

Ідеально підходить для харчової промисловості, цей автоклав поєднує в собі простоту використання і надійну конструкцію – гарантуючи більшу тривалість служби. Якщо ми мали б узагальнити наш Static Steriflow двома словами, то це б простота і міцність. Автоклав, який завдяки своїй стійкості є надійним, і відповідає поточним вимогам, оскільки він менше енергоємний, ніж більшість його конкурентів. Цей автоклав ідеально підходить для стерилізації продуктів харчування.

Як працює та використовується автоклав Steriflow Static:

Steriflow Static оснащений потужним насосом для скорочення та уніфікації циклів. Усі вироби всередині автоклава отримують однакову термічну обробку, незалежно від їхнього розташування. Зменшений час циклу також забезпечує кращі результати.

 

Для отримання детальної інформації звертайтесь до технічних фахівців Штайнер Україна – офіційного дистрибутора компанії STERIFLOW в Україні – за телефоном +380 44 390 73 38.

en_GB