ACHEMA 2022 – Всесвітній форум переробної промисловості відкритий для всіх.

Що таке ACHEMA 2022?

Виробники та постачальники послуг з понад 50 країн світу представляють свою продукцію для хімічних, фармацевтичних та біотехнологічних досліджень і виробництва, а також для енергетики та охорони навколишнього середовища. ACHEMA є рушійною силою та інноватором для міжнародної переробної промисловості та її постачальників.

ACHEMA2022 стала можливістю зустрітися з усім спектром світової переробної промисловості у Франкфурті. Зараз ми можемо озирнутися на п’ять успішних і потужних днів і насолодитися всіма зустрічами з партнерами та новими знайомствами. ACHEMA – це глобальний форум хімічної технології та переробної промисловості. Ми любимо нові, круті ідеї в бізнесі. Ми раді бути частиною ACHEMA. Це стартовий сигнал, який наповнює нас надією, адже 2200 експонентів вже намагаються створити ще більш стійке майбутнє для життя на землі за допомогою вдосконалених продуктів і процесів.

 

Компанія “Штайнер-Україна” провела ряд зустрічей з клієнтами на стендах своїх постійних партнерів: JungProcessSystems, Verder, Indag, а також провела ряд зустрічей з потенційними новими клієнтами. Успішні переговори стали відправною точкою для нових інвестиційних рішень. Всі досягнуті домовленості ми з гідністю веземо додому для плідної співпраці.

Більше фотографій дивіться на нашій сторінці у Facebook https://cutt.ly/YBwCyQL

en_GB