Categories: Без рубрики

Технологія Skin-упаковки (в шкіру): обладнання та головні переваги

Що ми знаємо про технології Skin-упаковки?

Правильно зроблена упаковка для харчових продуктів завжди підвищує цінність самого продукту. Для цього необхідно, щоб упаковка ідеально захищала його і в той же час представляла його привабливий вигляд. Останньою технологією такої упаковки, що використовується для зберігання м’яса, і є упаковка «в шкіру», тобто skin-упаковка, від традиційної вакуумної упаковки.

При цій процедурі продукт укладається на стійке дно з фольги або на заздалегідь виготовлений лоток і покривається більш тонкою плівкою, як друга шкіра. Таким чином, поверхня високоякісного продукту ідеально відтворюється і досягається ідеальний зовнішній вигляд. Виняткова усадка верхньої частини шкіри за рахунок нагріву у вакуумній упаковці дозволяє уникнути утворення повітря, зменшуючи можливе видиме утворення ексудату і продовжуючи мікробіологічний термін зберігання. Цей метод розроблений з метою продажу невеликих порцій сирого м’яса, фаршу або м’ясних напівфабрикатів, які можна було б купити в роздрібних магазинах. Щільне прилягання пластикової плівки до продукту також має вирішальне значення для поліпшення всіх сенсорних аспектів, які сприймаються споживачем, оскільки цей метод в основному призначений для використання при самообслуговуванні.

Переваги:

  • Skin-упаковка пропонує можливість привабливої презентації продуктів зі збільшеним терміном зберігання.
  • Виріб ефектно підкреслюється щільно прилягаючою до шкіри плівкою, в той же час його форма залишається стабільною, і витік рідини запобігається.
  • Якість передачі кольору також зберігається в повному обсязі.

 

Всі ці переваги зводять до мінімуму потребу в консервантах.

Для такої упаковки потрібна тільки плівка, лоток або картон. Зазвичай немає необхідності в просочуючих подушках або кісткових захисних пристосувань. Якщо ви хочете, щоб ваша упаковка і продукт сподобалися покупцям, які піклуються про своє здоров’я, skin-упаковка – ідеальний спосіб виконати цю обіцянку. Інновації вже необхідні, якщо пакувальна промисловість хоче мінімізувати свій вплив на навколишнє середовище, але при цьому робити те, що їй потрібно – захищати продукт. Щорічно 1,3 мільярда тонн продуктів харчування викидаються даремно. Skin-упаковка краще захищає продукти харчування і довше зберігає їх свіжість, що призводить до скорочення харчових відходів.

Наша команда досвідчених фахівців по упаковці харчових продуктів знаходиться тут, щоб допомогти підприємствам харчової промисловості мінімізувати кількість відходів, збільшити виробництво і збільшити свій прибуток. Ми всебічно розглядаємо ваш бізнес і потреби вашого бізнесу і пропонуємо такі рішення, як skin-упаковка для збільшення ваших продажів і підвищення прибутковості при мінімальному вашому впливі. Наші skin-технології застосовуються для прозорої і привабливої ​​упаковки. Процес упаковки економічний і швидкий: вакуумування, обтягування і запаювання. Дана технологія може використовуватися для свіжих, приготовлених і заморожених продуктів: свіже м’ясо, готові другі страви, філе риби, морепродукти, сосиски, ковбасна та сирна нарізка, фрукти, овочі і т.п.. Наша компанія пропонує машини від італійського виробника пакувального обладнання ILPRA для виготовлення вакуумних skin-упаковок. Техніка ILPRA стала популярною у всьому світі, її обладнання для skin-упаковки поєднує в собі всі необхідні технології і дозволяють швидко і якісно упакувати товар. Технічні нововведення представлені машиною-напівавтоматом ILPRA-FP 400 V / G і повністю автоматизованої ILPRA-FP SPEEDY E-MEC V / G PROGAS. Їх упаковка надійно зберігає продукти, не пропускає повітря і служить прекрасним бар’єром для зовнішнього середовища.

Напівавтоматичний механізм ILPRA-FP 400 V / G застосовується для вакуумної запаювання товарів. Це сучасне міцне обладнання виконано з нержавіючої сталі і обробленого анодом алюмінію. Застосовується для запаювання і упаковки м’ясних виробів, риби або морепродуктів, які є делікатесами. Прилад не пошкоджує продукти, а весь процес триває кілька хвилин.

Максимальна продуктивність приладу – понад 400 циклів на годину, а спеціальна система каналів насоса дозволяє домогтися мінімальної кількості залишкового кисню в упаковці. Новітня технологія значно збільшує продуктивність, використовуючи звичайний вакуумний насос.

Автоматична машина ILPRA-FP SPEEDY E-MEC V / G прискорює процес запаювання і не вимагає додаткового контролю. Вона працює не тільки окремо, але і може бути частиною виробничого процесу. Прилад упаковує напівфабрикати і м’ясні продукти зі швидкістю 15 циклів на хвилину.

Корпус і робоча зона механізму виконані з високоміцних матеріалів – це нержавіюча сталь і надійний алюміній. Електромеханічний привід дозволяє змотувати і розмотувати плівку без додаткової допомоги, а також забезпечує рух конвеєра. Завдяки сучасним технологіям машина працює в умовах споживання низької кількості стисненого повітря.

Вас цікавить вакуумна skin-упаковка? Ви хочете вивести термін зберігання вашої продукції на новий рівень? Ми точно знаємо, як це зробити.

 

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до наших технічних фахівців по тел. + 38-044-390-73-38.

Artem

Share
Published by
Artem

Recent Posts

Чому двогвинтові насоси HYGHSPIN є ідеальним вибором для сучасної промисловості

У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…

3 місяці ago

Як ШІ Революціонує Індустрію Кормів для Тварин

Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…

3 місяці ago

Білок комах: що потрібно знати лідерам харчової промисловості

Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…

4 місяці ago

Секрети пакування в газовому середовищі: як український бізнес збільшує прибутки

  У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…

4 місяці ago

Як вибрати оптимальний теплообмінник для Ваших потреб

Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…

6 місяців ago

Насоси Sydex: ідеальне рішення для в’язких речовин!

Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…

6 місяців ago