Що ми знаємо про технології Skin-упаковки?
Правильно зроблена упаковка для харчових продуктів завжди підвищує цінність самого продукту. Для цього необхідно, щоб упаковка ідеально захищала його і в той же час представляла його привабливий вигляд. Останньою технологією такої упаковки, що використовується для зберігання м’яса, і є упаковка «в шкіру», тобто skin-упаковка, від традиційної вакуумної упаковки.
При цій процедурі продукт укладається на стійке дно з фольги або на заздалегідь виготовлений лоток і покривається більш тонкою плівкою, як друга шкіра. Таким чином, поверхня високоякісного продукту ідеально відтворюється і досягається ідеальний зовнішній вигляд. Виняткова усадка верхньої частини шкіри за рахунок нагріву у вакуумній упаковці дозволяє уникнути утворення повітря, зменшуючи можливе видиме утворення ексудату і продовжуючи мікробіологічний термін зберігання. Цей метод розроблений з метою продажу невеликих порцій сирого м’яса, фаршу або м’ясних напівфабрикатів, які можна було б купити в роздрібних магазинах. Щільне прилягання пластикової плівки до продукту також має вирішальне значення для поліпшення всіх сенсорних аспектів, які сприймаються споживачем, оскільки цей метод в основному призначений для використання при самообслуговуванні.
Переваги:
Всі ці переваги зводять до мінімуму потребу в консервантах.
Для такої упаковки потрібна тільки плівка, лоток або картон. Зазвичай немає необхідності в просочуючих подушках або кісткових захисних пристосувань. Якщо ви хочете, щоб ваша упаковка і продукт сподобалися покупцям, які піклуються про своє здоров’я, skin-упаковка – ідеальний спосіб виконати цю обіцянку. Інновації вже необхідні, якщо пакувальна промисловість хоче мінімізувати свій вплив на навколишнє середовище, але при цьому робити те, що їй потрібно – захищати продукт. Щорічно 1,3 мільярда тонн продуктів харчування викидаються даремно. Skin-упаковка краще захищає продукти харчування і довше зберігає їх свіжість, що призводить до скорочення харчових відходів.
Наша команда досвідчених фахівців по упаковці харчових продуктів знаходиться тут, щоб допомогти підприємствам харчової промисловості мінімізувати кількість відходів, збільшити виробництво і збільшити свій прибуток. Ми всебічно розглядаємо ваш бізнес і потреби вашого бізнесу і пропонуємо такі рішення, як skin-упаковка для збільшення ваших продажів і підвищення прибутковості при мінімальному вашому впливі. Наші skin-технології застосовуються для прозорої і привабливої упаковки. Процес упаковки економічний і швидкий: вакуумування, обтягування і запаювання. Дана технологія може використовуватися для свіжих, приготовлених і заморожених продуктів: свіже м’ясо, готові другі страви, філе риби, морепродукти, сосиски, ковбасна та сирна нарізка, фрукти, овочі і т.п.. Наша компанія пропонує машини від італійського виробника пакувального обладнання ILPRA для виготовлення вакуумних skin-упаковок. Техніка ILPRA стала популярною у всьому світі, її обладнання для skin-упаковки поєднує в собі всі необхідні технології і дозволяють швидко і якісно упакувати товар. Технічні нововведення представлені машиною-напівавтоматом ILPRA-FP 400 V / G і повністю автоматизованої ILPRA-FP SPEEDY E-MEC V / G PROGAS. Їх упаковка надійно зберігає продукти, не пропускає повітря і служить прекрасним бар’єром для зовнішнього середовища.
Напівавтоматичний механізм ILPRA-FP 400 V / G застосовується для вакуумної запаювання товарів. Це сучасне міцне обладнання виконано з нержавіючої сталі і обробленого анодом алюмінію. Застосовується для запаювання і упаковки м’ясних виробів, риби або морепродуктів, які є делікатесами. Прилад не пошкоджує продукти, а весь процес триває кілька хвилин.
Максимальна продуктивність приладу – понад 400 циклів на годину, а спеціальна система каналів насоса дозволяє домогтися мінімальної кількості залишкового кисню в упаковці. Новітня технологія значно збільшує продуктивність, використовуючи звичайний вакуумний насос.
Автоматична машина ILPRA-FP SPEEDY E-MEC V / G прискорює процес запаювання і не вимагає додаткового контролю. Вона працює не тільки окремо, але і може бути частиною виробничого процесу. Прилад упаковує напівфабрикати і м’ясні продукти зі швидкістю 15 циклів на хвилину.
Корпус і робоча зона механізму виконані з високоміцних матеріалів – це нержавіюча сталь і надійний алюміній. Електромеханічний привід дозволяє змотувати і розмотувати плівку без додаткової допомоги, а також забезпечує рух конвеєра. Завдяки сучасним технологіям машина працює в умовах споживання низької кількості стисненого повітря.
Вас цікавить вакуумна skin-упаковка? Ви хочете вивести термін зберігання вашої продукції на новий рівень? Ми точно знаємо, як це зробити.
Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до наших технічних фахівців по тел. + 38-044-390-73-38.
У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…
Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…
Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…
У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…
Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…
Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…