У результаті радикальних змін стилю життя споживачів загальною тенденцією в харчовій промисловості стала розробка нових продуктів. Для задоволення цієї потреби особливу важливість має гнучке переробне обладнання нового типу.
Selo постачає різноманітні сучасні агрегати та системи для перероблення й пакування в’язких або негомогенних рідких продуктів.
СИСТЕМИ ДЛЯ СОУСІВ
Компанія Selo виробляє повністю автоматизовані процеси та виробничі лінії для приготованих, пастеризованих та охолоджених соусів, наприклад, соусу для піци, соусу для пасти, соусу для спагеті та соусів для м’яса й овочів, гомогенних і з фрагментами.
Властивості та переваги
СИСТЕМИ ДЛЯ МАЙОНЕЗУ ТА САЛАТНИХ ЗАПРАВОК
Унікальні характеристики
СИСТЕМИ ДЛЯ КЕТЧУПУ
Виробництво великих партій кетчупу та інших соусів призводить до зниження витрат. Системи легко експлуатувати і чистити, так що час переналаштування зводиться до мінімуму. Лінія безперервного виробництва добре підходить для виробництва великих обсягів і гарантує безперервний потік продукції. Це забезпечує оптимальну рентабельність.
Хочете знати більше?
Тоді запрошуємо Вас на стенд компанії “Штайнер-Україна” – офіційного представника Selo в Україні, в рамках виставки Inprodmash & Upakovka, що пройде 10-12 вересня (Київ, МВЦ).
У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…
Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…
Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…
У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…
Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…
Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…