Штайнер пропонує ефективні промислові змішувачі (міксери) для приготування емульсій:
Тепер, коли Штайнер представляє динамічні міксери від Indag Maschinenbau GMBH (Німеччина) типу DLM/FS для безперевного змішування рідин з твердими компонентами як харчової, так і не харчової промисловостей, емульгування, диспергування та спінювання різних текучих продуктів, не потрібно витрачати цінний час та гроші на застаріле обладнання.
На сьогодні більшість постачальників міксерів зосереджуються виключно на гомогенізації та високоінтенсивному змішуванні з дуже високим зсувом. Ми ж пропонуємо міксери, які можуть змішувати сухі інгредієнти, рідини та гази з будь-якою бажаною інтенсивністю змішування.
Одним з найбільш поширених процесів застосування міксерів є змішування молочних продуктів, зокрема йогурту з фруктовими наповнювачами. При змішуванні таких інгредієнтів передусім важлива гігієнічність та комфортний процес змішування. Оскільки, міксери від INDAG – це стерильне виконання без зон, які не потребують промивки, тому стандартне безрозбірне миття і повноцінний дренаж забезпечує безпеку виробничого процесу.
Залежно від розмірів змішувальних елементів, тверді речовини можна змішувати обережно або з більшою швидкістю зсуву. Це зберігає цілісність твердих частинок. Такими частинками є кукурудзяні пластівці, какао-порошок, шматочки горіхів, шматочки шоколаду, родзинки та багато іншого. Вони можуть мати розміри до 20 мм (діаметр кульки) або бути порошкоподібними. Також можна змішувати тверді речовини в піні без пошкодження матеріалу піни. Рецептам, практично, немає обмежень, зокрема:
Отже, на сьогодні основними перевагами міксерів від INDAG є:
Тож, працюємо з вірою у нашу ПЕРЕМОГУ! Щодо подальшого обговорення вашого проєкту, зв’яжіться з нами за номером тел.: + 38 (044) 390 73 38. Ми щодня на зв’язку, оскільки безперестанку підтримуємо галузь виробництва, один одного та нашу неньку-Україну!
У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…
Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…
Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…
У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…
Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…
Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…