У рамках чергової зустрічі агентів компанії Steriflow, в якій також взяли участь представники «Штайнер-Україна», було організовано візит на підприємство «Dailyfresh» – одного з найбільших виробників готових страв в Нідерландах.
«Dailyfresh» спеціалізується на випуску пастеризованих готових страв за технологією sous vide і щотижня виробляє до 1000 різних рецептур. Весь готовий продукт має термін зберігання не більше як місяць при температурі від +4 до +6 Цельсія. Основними споживачами готових страв є школи, лікарні, дитячі садки, а також клієнти сфери HoReCa.
Виробничі потужності «Dailyfresh» побудовані відповідно до найсучасніших вимог і стандартів. Робоча температура в усіх цехах становить +4, +6 (тобто температура зберігання продукту), що забезпечує мінімальний ризик псування сировини та підвищує якість готового продукту.
Технологічний цикл виробництва складається з підготовки інгредієнтів, вакуумної упаковки і варіння/пастеризації готової страви в автоклаві.
Цикл приготування страви в автоклаві становить від 2-х до 6-ти годин в залежності від рецептури. Варіння відбувається при зниженій температурі. Для такого типу продуктів найбільш важливими факторами є точність утримання температури та рівномірність її розподілу. Саме тому цей відповідальний технологічний процес реалізується на горизонтальних автоклавах Steriflow. На сьогодні на потужностях «Dailyfresh» успішно працюють три 4-х кошикових автоклава Steriflow.
Нижче невелика фотогалерея, присвячена нашому візиту.
У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…
Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…
Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…
У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…
Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…
Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…