Categories: Без рубрики

How can we avoid losing the turnover of our products?

Our lives are constantly changing and modernising. This also applies to business. New technologies and inventions are changing the way we produce food.
Despite the war, the food industry remains one of the most optimistic sectors of the Ukrainian manufacturing industry. On the one hand, food producers have also suffered huge losses: supply chains have been disrupted, sea exports have been blocked, and production facilities in some areas have been damaged. On the other hand, the food sector has demonstrated relative stability in comparison to other activities. Industries that provide basic needs for the population have daily demands both domestically and abroad.
According to the IED survey, food producers are often operating at 100% or more capacity than before the war. The food industry is best positioned to maintain its strong capacity not only to feed citizens, but also to feed the country's economy in times of war.

How to avoid losing the turnover of finished products?
The transformation of the existing food industry is an opportunity to maintain positions and increase revenue. Expanding the range of products and improving quality directly depends on the equipment used to produce these products. It is worth noting that not every device can increase productivity.
Штайнер – Україна пропонує широкий спектр обладнання та послуг для модернізації та реконструкції виробництв у харчовій промисловості. Підготуватися до впровадження міжнародних стандартів якості виробництва. Ознайомитися з асортиментом виробничого обладнання та отримати детальну консультацію можна за телефоном ☎ +38 044 390 73 38.
Artem

Share
Published by
Artem

Recent Posts

Чому двогвинтові насоси HYGHSPIN є ідеальним вибором для сучасної промисловості

У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…

3 months ago

Як ШІ Революціонує Індустрію Кормів для Тварин

Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…

3 months ago

Білок комах: що потрібно знати лідерам харчової промисловості

Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…

4 months ago

Секрети пакування в газовому середовищі: як український бізнес збільшує прибутки

  У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…

4 months ago

Як вибрати оптимальний теплообмінник для Ваших потреб

Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…

6 months ago

Насоси Sydex: ідеальне рішення для в’язких речовин!

Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…

7 months ago