Categories: Без рубрики

Steiner and the chocolate factory

You will hardly ever see so many sweets in one place. If you haven't been to the Cologne Chocolate Museum yet, we strongly recommend visiting this paradise for the sweet tooth! ))

На території музею розташована теплиця, скляний куб площею близько 100 м2 і заввишки 10 метрів, у якій висаджено рослини, що використовуються для шоколадоваріння. В оранжереї відтворено кліматичні умови тропіків: денна температура становить до 30 градусів за Цельсієм, нічна – 20 градусів, вологість – 100 %, а щогодини спеціальна система вмикає імітатор дощу. Вхід до теплиці являє собою шлюз, завдяки якому кліматичні показники не порушуються.

У музеї також є мініатюрна шоколадна фабрика. Відвідувачів від обладнання відокремлюють вікна, через які можна побачити, як виробляють шоколад у наші дні. Процес повністю автоматизований і управляється за допомогою комп’ютерів – механізми замішують масу, розливають гарячий шоколад по формах, потім охолоджують його і навіть упаковують готові вироби. До процесу залучено лише дві людини, які фасують шоколадні вироби в пакети.

На наступному поверсі музею розташований цех, де роблять трюфелі та різні шоколадні фігурки. Тут процесом виготовлення також керує автоматизована техніка. Щоденний випуск продукції, виробленої на цьому міні-підприємстві, сягає 400 кг. Свіжоприготовані кондитерські вироби можна купити на першому поверсі, де розташований невеликий магазин, куди солодощі доставляють прямо з цехів. Кожному відвідувачу музею дістається невеликий, але смачний подарунок – шоколадка, зроблена тут.

Artem

Share
Published by
Artem

Recent Posts

Чому двогвинтові насоси HYGHSPIN є ідеальним вибором для сучасної промисловості

У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…

3 months ago

Як ШІ Революціонує Індустрію Кормів для Тварин

Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…

3 months ago

Білок комах: що потрібно знати лідерам харчової промисловості

Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…

4 months ago

Секрети пакування в газовому середовищі: як український бізнес збільшує прибутки

  У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…

4 months ago

Як вибрати оптимальний теплообмінник для Ваших потреб

Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…

6 months ago

Насоси Sydex: ідеальне рішення для в’язких речовин!

Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…

7 months ago