Categories: Без рубрики

Equipment for beer filling and more...

Легка, міцна, надійна, найпопулярніша серед споживачів. Так, це про неї – про бляшану банку. Бляшана (жестяна) банка є не тільки «смачною» альтернативою, але й зручною упаковкою для активного життя. Попит на бляшану банку підштовхує виробників пива все частіше звертатися до цього формату.

Колись вона була зовсім не схожа на сучасну. Її вага складала понад 35 унцій, що дорівнює приблизно кілограму. Робилися такі банки зі сталі, а відкривали їх спеціальним ножем. Їй уже майже сотні років. Перші спроби розлити пиво в банку були у 1935 році у США. У 1958 році така тара стала алюмінієвою, а ще через 5 – на ній з’явилося відривне кільце.

What kind of packaging do Ukrainians prefer and why did beer producers start to produce their beverage in cans?

Given the experience of Ukrainian brewers, if we compare beer in a bottle or a can, they have completely different economics, different sales methods, different logistics and different consumers, even if it is the same type of beer from the same brewery.

Manufacturers began to look for an alternative to glass containers, which broke when dropped and were quite heavy. And they found it. This is what the tin can became. It is light, strong, reliable and durable. In addition, it can hold several times more information than glass containers.
Recently, the banks segment has been showing double-digit growth rates and is becoming an increasingly prominent format in particular:

– виробники розширюють асортимент банки;

–  продавці збільшують полиці під цей формат;

– споживачі все частіше роблять вибір на користь алюмінієвої тари.

This is primarily due to the preservation of product quality, in fact, due to the lack of contact with oxygen and sunlight. The hope is that the drink will reach the consumer in the form intended by the brewer.

Secondly, cans are much easier and cheaper to store and move than bottles. This packaging makes it possible to supply it to different parts of the world and to please the most demanding consumers.

Thirdly, the shelf life of beer in a can is usually longer than in a glass bottle.

Fourthly, it is lighter and saves on logistics, as it takes up less space and weighs less.

Finally, compared to a bottle, it cools the product faster and can be recycled. By choosing this type of packaging, you are making a conscious contribution to the preservation of natural resources.

Пропонуємо найсучасніші технології розливу як для пивного сектору, сидру, так і вина, міцних напоїв, газованих, негазованих напоїв, фруктових соків. Маємо високу гнучкість розроблених рішень – депалетайзери, блоки розливу, пастеризатори, CIP-установки, міксери-сатуратори, палетайзери.

Complete lines for still and carbonated beverages in glass, PET bottles or cans. We offer turnkey solutions adapted to different needs. The average capacity is 20,000 thousand bottles per hour. Our engineering service supports you from design to construction of a fully automatic beverage filling plant. Thanks to such lines, you will automate and significantly speed up your workflow and increase the productivity of your enterprise.

The machines perform all the operations required for continuous production activities, from dosing to the products being packed on the transport pallet. They can be equipped with special additional mechanisms and even entire plants.

 

Have you set a global goal to produce your product in recyclable packaging or use packaging made from recycled materials by 2025? Or do you need to modernise your filling lines? Don't miss this opportunity, talk to our experts and find out about all the benefits you can expect. We are committed to joining forces with our partners to make the goal of greener packaging a reality.

Choose quality and optimise space.

Artem

Share
Published by
Artem

Recent Posts

Чому двогвинтові насоси HYGHSPIN є ідеальним вибором для сучасної промисловості

У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…

3 months ago

Як ШІ Революціонує Індустрію Кормів для Тварин

Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…

3 months ago

Білок комах: що потрібно знати лідерам харчової промисловості

Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…

4 months ago

Секрети пакування в газовому середовищі: як український бізнес збільшує прибутки

  У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…

4 months ago

Як вибрати оптимальний теплообмінник для Ваших потреб

Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…

6 months ago

Насоси Sydex: ідеальне рішення для в’язких речовин!

Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…

6 months ago