Categories: Без рубрики

Frequently asked questions about Indag dynamic mixers

Question: Which mechanical seal is better to use for flushing, single-acting or double-acting?
Відповідь: Ми наполегливо рекомендуємо механічне ущільнення подвійної дії для застосування в умовах високої гігієни. Промивання (10 л/год) через ущільнення гарантує, що жодні бактерії не виникнуть за ущільнювачем. Ущільнення є найбільш важливою ділянкою динамічного змішувача, тому що кисень призводить до росту бактерій. Промивання водою – це механічний бар’єр, який забезпечує набагато вищий гігієнічний рівень. Багато конкурентів пропонують односторонню дію, але це застаріла технологія.

П: What if the client would like to have more than one input or one output.
В: Наш стандарт DLM / M-ECO – це один вхід і один вихід. Але, як правило, ми можемо виконувати побажання клієнтів щодо типів підключення, розмірів і позицій. Більше входів не проблема, вони просто ведуть до іншої версії мікшера.

П: INDAG's model is often smaller than a competitor's, why?
В: The INDAG design has proven itself well. We have sold or installed hundreds of these mixers for yoghurt or cheese + fruit. The machines are highly efficient. The big advantage of a smaller mixing chamber is that the customer wastes less product in the case of CIP/SIP cleaning. In addition, the space and weight requirements are lower.

П: Can the INDAG mixer damage the product?
В: Our DLM/M-ECO mixers are designed for the preparation of shear-sensitive fruit. In the case of special, very sensitive pieces of fruit, we have a special hook-shaped rotor. When using this shape, we usually use a mixer one size larger than with a standard paddle.

П: Do I need a frequency converter?
В: Це не обов’язково, але настійно рекомендується. Тільки на додаток до перетворювача частоти забезпечується повна гнучкість динамічного вбудованого змішувача. Швидкість обертання і, отже, введення енергії можна легко регулювати. Особливо в разі різних рецептів і різної маси потоку регульована швидкість обертання має багато переваг.

Artem

Share
Published by
Artem
Tags: indagmixer

Recent Posts

Чому двогвинтові насоси HYGHSPIN є ідеальним вибором для сучасної промисловості

У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…

3 months ago

Як ШІ Революціонує Індустрію Кормів для Тварин

Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…

3 months ago

Білок комах: що потрібно знати лідерам харчової промисловості

Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…

4 months ago

Секрети пакування в газовому середовищі: як український бізнес збільшує прибутки

  У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…

4 months ago

Як вибрати оптимальний теплообмінник для Ваших потреб

Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…

6 months ago

Насоси Sydex: ідеальне рішення для в’язких речовин!

Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…

6 months ago