Question: Which mechanical seal is better to use for flushing, single-acting or double-acting?
Відповідь: Ми наполегливо рекомендуємо механічне ущільнення подвійної дії для застосування в умовах високої гігієни. Промивання (10 л/год) через ущільнення гарантує, що жодні бактерії не виникнуть за ущільнювачем. Ущільнення є найбільш важливою ділянкою динамічного змішувача, тому що кисень призводить до росту бактерій. Промивання водою – це механічний бар’єр, який забезпечує набагато вищий гігієнічний рівень. Багато конкурентів пропонують односторонню дію, але це застаріла технологія.
П: What if the client would like to have more than one input or one output.
В: Наш стандарт DLM / M-ECO – це один вхід і один вихід. Але, як правило, ми можемо виконувати побажання клієнтів щодо типів підключення, розмірів і позицій. Більше входів не проблема, вони просто ведуть до іншої версії мікшера.
П: INDAG's model is often smaller than a competitor's, why?
В: The INDAG design has proven itself well. We have sold or installed hundreds of these mixers for yoghurt or cheese + fruit. The machines are highly efficient. The big advantage of a smaller mixing chamber is that the customer wastes less product in the case of CIP/SIP cleaning. In addition, the space and weight requirements are lower.
П: Can the INDAG mixer damage the product?
В: Our DLM/M-ECO mixers are designed for the preparation of shear-sensitive fruit. In the case of special, very sensitive pieces of fruit, we have a special hook-shaped rotor. When using this shape, we usually use a mixer one size larger than with a standard paddle.
П: Do I need a frequency converter?
В: Це не обов’язково, але настійно рекомендується. Тільки на додаток до перетворювача частоти забезпечується повна гнучкість динамічного вбудованого змішувача. Швидкість обертання і, отже, введення енергії можна легко регулювати. Особливо в разі різних рецептів і різної маси потоку регульована швидкість обертання має багато переваг.
У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…
Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…
Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…
У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…
Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…
Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…