Categories: Без рубрики

Steriflow autoclaves for the sterilisation of condensed milk

Згущене молоко завжди було унікальним своєю універсальністю. Воно знайшло застосування в найрізноманітніших стравах – його додають в чай ​​і каву, з нього отримують різні десертні ласощі. Чи не діти є його справжніми шанувальниками? Та й ми, дорослі, завжди не проти насолодитися цим смаколиком. Навряд чи хтось буде сперечатися про смак цього продукту. Якщо порівнювати з іншими солодощами, то в згущеному молоці ми не знайдемо нічого, крім цукру і самого молока. Немає там ні барвників, ні ароматизаторів. Чи замислювалися ви про його виробництво? Всім відомо, що якість продукту безпосередньо залежить від якості обладнання, на якому його виробляють.

Сьогодні на ринку постачальників устаткування є великий ряд пропозицій, здатних задовольнити потреби виробника згущеного молока. При цьому, обираючи таке обладнання, завжди потрібно пам’ятати про жорсткі вимоги до технічного оснащення підприємств. Оскільки, незважаючи на уявну простоту кінцевого продукту, виробництво згущеного молока складний і високотехнологічний процес. В даний час для створення необхідних оптимальних умов зберігання згущеного молока практичне значення мають теплова стерилізація і пастеризація. Не секрет, що виробники згущеного молока давно зрозуміли: щоб отримати молоко потрібної якості з гарантовано високими термінами придатності, необхідно використовувати автоклави.

Global experience shows that the water cascade technology implemented by STERIFLOW is the most efficient from a technological point of view and the least expensive in terms of maintenance.

Steriflow's industrial autoclaves are recognised and appreciated by their customers for their quality and reliability. In addition, Steriflow continuously supports its customers with various services (calibration, training, maintenance, etc.).

What is the process of producing condensed milk?

Несолодке або слабо підсолоджене згущене молоко, також відоме в багатьох країнах як згущене молоко, являє собою продукт, виготовлений з коров’ячого молока, з якого випаровується 60% вмісту води. Після випаровування продукт охолоджують, стабілізують, упаковують і стерилізують. Згущене молоко характеризується легким карамелізованим смаком і має більш темний колір, ніж свіже молоко. Цей аспект є результатом проходження продукту при високій температурі під час термообробки.

How to sterilise condensed milk?

Несолодке або слабо підсолоджене згущене молоко повинно пройти процес стерилізації, який не потрібний у випадку згущеного молока з цукром (цукор збільшує термін придатності). Несолодкий продукт дозують в банки, які герметично зшивають, а потім поміщають в корзини автоклава. Потім банки стерилізуються запатентованим процесом каскадування води в Steriflow. Перемішування продуктів шляхом обертання барабана всередині стерилізатора запобігає рум’янцю по краях упаковки і покращує їх органолептичну якість.

 

Want to know more about our sterilisation solutions?

Contact us at +38 044 390 73 38

Artem

Share
Published by
Artem

Recent Posts

Чому двогвинтові насоси HYGHSPIN є ідеальним вибором для сучасної промисловості

У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…

3 months ago

Як ШІ Революціонує Індустрію Кормів для Тварин

Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…

3 months ago

Білок комах: що потрібно знати лідерам харчової промисловості

Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…

4 months ago

Секрети пакування в газовому середовищі: як український бізнес збільшує прибутки

  У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…

4 months ago

Як вибрати оптимальний теплообмінник для Ваших потреб

Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…

6 months ago

Насоси Sydex: ідеальне рішення для в’язких речовин!

Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…

6 months ago