Питання: Яке механічне ущільнення краще використовувати для промивання, односторонньої або подвійної дії?
Відповідь: Ми наполегливо рекомендуємо механічне ущільнення подвійної дії для застосування в умовах високої гігієни. Промивання (10 л/год) через ущільнення гарантує, що жодні бактерії не виникнуть за ущільнювачем. Ущільнення є найбільш важливою ділянкою динамічного змішувача, тому що кисень призводить до росту бактерій. Промивання водою – це механічний бар’єр, який забезпечує набагато вищий гігієнічний рівень. Багато конкурентів пропонують односторонню дію, але це застаріла технологія.
П: Що, якщо клієнт хотів би мати більше одного входу або одного виходу.
В: Наш стандарт DLM / M-ECO – це один вхід і один вихід. Але, як правило, ми можемо виконувати побажання клієнтів щодо типів підключення, розмірів і позицій. Більше входів не проблема, вони просто ведуть до іншої версії мікшера.
П: Модель INDAG часто менша, ніж модель конкурента, чому?
В: Дизайн INDAG добре себе зарекомендував. Ми продали або встановили сотні цих міксерів для йогурту або сиру + фруктів. Машини є високоефективними. Великою перевагою змішувальної камери меншого розміру є те, що замовник витрачає менше продукту в разі очищення CIP/SIP. Крім того, вимоги до простору та ваги нижчі.
П: Чи може міксер INDAG пошкодити продукт?
В: Наші міксери DLM/M-ECO призначені для приготування фруктів, чутливих до зсуву. У разі спеціальних, дуже чутливих шматочків фруктів, ми маємо спеціальний ротор у формі гачка. У разі використання цієї форми ми зазвичай використовуємо змішувач на один розмір більший, ніж зі стандартним веслом.
П: Чи потрібен перетворювач частоти?
В: Це не обов’язково, але настійно рекомендується. Тільки на додаток до перетворювача частоти забезпечується повна гнучкість динамічного вбудованого змішувача. Швидкість обертання і, отже, введення енергії можна легко регулювати. Особливо в разі різних рецептів і різної маси потоку регульована швидкість обертання має багато переваг.
У таких галузях, як харчова промисловість, виробництво напоїв і фармацевтика, попит на гігієнічне, ефективне та…
Індустрія кормів для домашніх тварин зазнає стрімких змін завдяки впровадженню новітніх технологій, серед яких штучний…
Попит на такий вид протеїнів, як білки комах, останні кілька років тільки збільшується. Прогнози експертів…
У харчовій промисловості пакування в модифікованому газовому середовищі (МГС) стало одним із ключових рішень…
Вибір теплообмінника: ключові критерії Якщо вам потрібен стандартний теплообмінник, багато виробників пропонують їх. Однак, якщо…
Виробництво харчових та нехарчових продуктів з підвищеною в'язкістю може супроводжуватися складнощами при перекачуванні сировини для…